10.04.2019 01:58
для всіх
253
    
  10 | 10  
 © Борис Костинський

Корчинський - про електорат Зеленського

PlayКорчинський - про електорат Зеленського

з рубрики / циклу «Цікаві відео»

Сарказм Дмитра Корчинського не розрахований не хохляцький плебс, котрий він майстерно і давно тролить. На цьому сайтику переважають люди освічені та доволі просунуті - сподіваюся, що стьоб Корча потішить їх у цей сумний для України час...

-

Аби подивитись це відео, натисніть "мишкою" на трикутничок в центрі, а далі - на підкреслене речення вгорі екрану.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 10.04.2019 10:12  Каллистрат => © 

Согласен с Корчинским !

Сам сталкиваюсь тут с горячими патриотами которые "українською мовою говорять так, що навіть "ЩО" і "ЧОГО" вимовляють краще, аніж Катерина Мотрич колись на радіо", но в голове полова))) Нет у них украинской помиркованности )))

Полагаю, что это тяжелое наследие ушедшего социализьма, не люди, а какие-то халявщики-проглоты не привыкшие ни работать, ни думать, мечту им подавай, заразам! )))

А выбор нам предстоит действительно тревожный!

Эх, не стояли здесь римские легионы!)))

 10.04.2019 09:59  Тетяна Белімова => © 

В інтернеті можна подивитися трейлер до фільму «Ash and Money» ("Попіл і Гроші"), 2013 рік. - просто забити у пошуковик. Документалку, до речі, зняли самі естонські учасники "Єдиної Естонії", щоб показати, як працює технологія, спрямована на маніпулювання суспільством. На жаль, людей, які піддалися сугестії в Україні, неможливо переконати ні в чому. Скільки не кажи, що Зеленський - це не Голобородько, жодних велосипедів, хрущівки на Подолі, і чесності, ніхто не чує. І не почує ні Корчинського, ні інших голосів розуму. Бо так влаштована людська психіка. Корчинський це знає - тому і взяв банан.

Video YouTube

 10.04.2019 09:57  Тетяна Белімова => © 

Усе за Фройдом, пане Борисе. "Несвідоме", яке загострилося в українців, на жаль, у прямому сенсі цього слова. Звісно, технологія, жертвами якої стали прості українці, придумана не в Україні. Усе вже було. Наводжу цитати з дуже цікавого матеріалу про "Єдину Естонію" авторства Вікторії Пташник:"2010 року [в Естонії] десять акторів театру NO99 створили фейкову партію «Єдина Естонія». Вони навмисно обрали таку назву, щоб звучало як «Єдина Росія», і намагалися створити найогиднішу та найбільш популістську партію, яка би колись існувала.У них не було програми чи ідей – вони просто обіцяли все підряд. Вони протиставляли себе всім існуючим політикам і говорили про майбутнє. Адже людям подобалось мріяти про майбутнє. Вони говорили про єдину країну та наголошували на неможливості ділити людей на касти. Вони говорили, що до тих, хто приймає рішення, мають застосовуватися ті ж принципи, що і до всіх інших. Вони не робили якихось серйозних публікацій – натомість розповсюджували фото молодих усміхнених людей...Важливо також було показати вибухове обурення діючими політиками. Для цього показували відеоролики, де молоді актори гнівно вигукували: «Пішла ти, Центристська партія! Пішла ти, якщо тобі не подобається, що мої діти грають в пісочниці, тому що в нас є великий сад в Нимме, а ти підняла податок на землю в 5 разів… Пішла ти, Партія реформ! Серйозно, пішла ти за підняття податку на продаж підгузок на 20%, зате податок за продаж газет залишився 9%, хоча в них у сто разів більше лайна!.. Пішли ви, кляті придурки, які можуть думати тільки про себе, не змінивши нічого в суспільстві за останні 20 років!...»
Більше можна прочитати за посиланням:

Естонські актори також винайняли аналог стадіону (для публічного заходу!) і продали квитки (щоб заробити на дурних виборцях!!!), але водночас вони на цьому шоу заявили, що просто випробовували технологію на естонському суспільстві. В Естонії 2010 року акторам повірили 25 відсотків населення, в Україні майже за 10 років повірило 31 відсоток. Технологія працює. Печаль у тому, що Зеленський не збирається зупиняться. Зрозуміло, що актор Зеленський зіграв свою роль блискуче. Завіса. Після виборів на арену виходить ляльковод. Сумно, що в Україні технологія - це не просто досліди над суспільством, це маніпуляція, яка, наче катапульта, має привезти до влади когось, про кого ми можемо лише здогадуватися. Тому, думаю, троянський кінь - це якраз про Україну сьогодні.

 10.04.2019 07:06  Тетяна Чорновіл => © 

Дякую Вам, Борисе! Прослухала роздуми Корчинського уважно І згодна з кожним словом, а особливо з розбивкою на категорії відомої нам когорти виборців.
Подумалось, що й чорти, мабуть, зацікавлені в позитивному завершенні наших виборів. Бо інакше для них величезна проблема виникає - де пательні брати в таких кількостях! :))))))))))))))))