16.04.2024 00:30
для всіх
67
    
  - | -  
 © Борис Костинський

Трамп проти Байдена. Вибори без вибору

Трамп проти Байдена. Вибори без вибору

Отже! Президентські вибори-2024 в США! Трамп проти Байдена! Скажу одразу та в лоба: це вибори без вибору! Спробую цю сентенцію аргументувати.


Дональд Трамп - німець за корінням і яскраво виражений невротик, ласий до жінок легкої поведінки і, будьмо відверті, - явно неосвічена людина. У його бурхливій біографії були фінансові махінації та темні афери, банкрутства та скандали. З позитивного про Трампа можна сказати єдине: він затятий антикомуніст і юдофіл. Останнє, можливо, викликано шлюбом його улюбленої доньки Іванки з вихідцем із єврейського ортодоксального середовища Джаредом Кушнером. Шлюб цей, як кажуть, настільки щасливий, що розумниця і красуня Іванка здійснила обряд переходу в іудаїзм і змінила своє слов`янське ім`я на єврейське. Нещодавно американські представники іудейської секти Хабад Любавичі вручили Трампу менору, де було написано: "За видатні заслуги перед світовим єврейством". І справді, саме за президентства Трампа США перенесли своє посольство з Тель-Авіва до спірного Єрусалиму. Так само, саме зусиллями Трампа, Ізраїлем було укладено мирний договір з одним із його найзаклятіших ворогів - Саудівською Аравією. Все це, звичайно, відмінно, але Ізраїль - одне, а США - абсолютно інше! Бути обожнюваним ізраїльтянами, зовсім недостатньо для місця в Білому домі! На мій погляд, надто великий інтерес Трампа до Ізраїлю - суттєва вада для американського президента. Не можна не сказати і про електорат Трампа. Затяті шанувальники рудого Дональда - це солянка з американських нуворишів і червоношиїх - тупорилих білих жлобів. Трамп відповідає їм взаємністю, нахвалюючи їхній ура-патріотизм. Також Трампу дуже симпатизують американські ультраправі, які балансують на межі відвертого нацизму. Коротше, мені категорично не подобається ця людина і я не збираюся голосувати за неї, якщо тільки вона таки якось зможе видертися з численних судових розглядів і дістатися виборчих бюлетенів у листопаді цього року.


Джо Байден! Або Сонний Джо. Ірландець за корінням, католик з віросповіданням і найдосвідченіший, нині діючий, американський політик. За президента Барака Обами віце-президент Байден став дуже важливою фігурою, яка сильно впливала і на внутрішню, і на зовнішню політику Америки. Кажуть, що Джо Байден був усі ці роки не запасним гравцем, як і належить віце-президенту за американською Конституцією, а реальним президентом №2. У Джо Байдена, на відміну від Дональда Трампа, у його особистому та політичному житті ніколи не було жодних скандалів та розбірок. Байден, на мій погляд, має лише дві серйозні вади: його дуже похилий вік та наявність сина-наркомана. Незважаючи на те, що я зареєстрований на виборчій дільниці, як прихильник Демократичної партії США, я не можу змусити себе проголосувати за, нехай і однопартійця, але з ознаками старечої деменції!


Таким чином, якщо до листопада не відбудеться якихось серйозних змін у розкладах, особисто мені голосувати нема за кого. Хтось резонно запитає: "Але як воно так вийшло, що в країні з такими давніми і потужними демократичними традиціями на виборах зійшлися кримінальний тип і маразматик?" Моя відповідь лежить у суто конспірологічній площині: американська Закуліса (Deep State), зважаючи на все, знає і планує щось таке, що робить пару Трамп-Байден чимось вигідною для її подальших завдань і цілей. Сьогодні ми дивуємося алогічності і навіть сміховинності американської президентської кампанії-24, але, можливо, в досить швидкому майбутньому, ми зможемо зрозуміти - НАВІЩО і ЧОМУ. На жаль, плани тіньових структур планети Земля нам невідомі. Хоча могутній клан Ротшильдів на обкладинках їхнього рупора - британського журналу The Economist доводить до нас у вигляді шарад їхні плани на найближчі 12 місяців. Ці картинки спочатку здаються нісенітницею, а потім ми чухаємо потилиці, розуміючи, що ГЛОБАЛЬНІ ПЛАНУВАЛЬНИКИ нас про все чітко попереджали.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!