17.03.2019 19:03
для всіх
169
    
  10 | 10  
 © Борис Костинський

Мої думки з приводу виборів президента України

Мої думки з приводу виборів президента України

Я - єврей, але мені огидно спостерігати за нинішніми президентськими перегонами в Україні, коли щирі українці повністю відсунуті убік людьми, котрі ні по суті, ні по формі українцями не є! Це трагедія української нації, коли мільйони громадян України щиро обирають собі главу держави з двох вихрестів-напівкровок і вертлявого кошерного блазня! Навіть за всевладдя КПРС і її української філії - КПУ всі, БЕЗ ВИКЛЮЧЕННЯ, керівні посади в УРСР займали ВИКЛЮЧНО щирі українці, чиєю рідною мовою і в побуті, і на трибунах була українська мова і тільки вона! Так, це були комуняки, але УКРАЇНЦІ! Нинішня Україна (як, втім, і РФ) тотально підім`яті неслав`янського походження олігархічними кланами і саме цей фактор є визначальним і в політичній, і в економічній сферах життя цих колишніх частин Російської імперії / СРСР!

Ігор "Беня" Коломойський, який вкрав у українців близько 10 мільярдів доларів в результаті афери з його "Приватбанком" і був вигнаний за це угрупуванням Порошенка з Києва до Тель-Авіва, намірився повернути собі втрачене, шляхом потужного фінансування кандидатів Володимира Зеленського та Юлії Тимошенко. Нахабний, гранично цинічний і здатний буквально на БУДЬ-ЯКИЙ злочин, Беня мріє зробити Україну своєю тотальною вотчиною! Що ж до Порошенка, то цей, так, найрозумніший і як би патріотичний і найбільш фінансово успішний в нинішній Україні, олігарх, говорить вдома російською і цим, в принципі, сказано усе!


Чи є кандидати-українці в цій виборчій кампанії? Виявляється, є! Серед 4-х десятків кандидатів є цілком гідні УКРАЇНЦІ, але олігархат їх не підтримує і тому ці хлопці навіть і чисто гіпотетично шансів на обрання не мають!

Ось об`єктивна реальність нинішньої України! Але найдивовижніше і обурливе навіть не це, а те, що голоси щирих українців, які протестують проти такого антиукраїнського шабашу, майже не чути! А хто ж кричить і буяє на вулицях і площах? Та бойовики "щирого українця" Андрія "Ар`є" Білецького, чий "Нацкорпус" жере з руки такого ж "українського націоналіста" Ігоря Валерійовича Коломойського! Чи є заслуги у Бені Коломойського? О, так! У Дніпрі їм побудований найрозкішніший єврейський центр в світі, на відкритті якого був сам президент Ізраїлю. Жителі цього регіону пишуть мені на українських сайтах, що Дніпро (колишній Дніпропетровськ) при губернаторстві Коломойського став просто чудовим по всіх параметрах. Так само в такому ж щирому захопленні перебувають і мешканці Харківщини, де всім і всіма заправляє мафіозний клан Геннадія "Гепи" Кернеса - іншого "щирого українця", який сколотив собі на харківських "потоках" багатомільйонні доларові статки.

Я народився і виріс в Україні, я бездоганно володію українською мовою і знаю правдиву українську історію - мені гірко і боляче бачити сьогоднішній крах української нації і зухвалість тих, для кого Україна, не більше, ніж "бізнеспроект"!



17.03.19р.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 22.03.2019 15:20  Тетяна Чорновіл => © 

Не вийшло вставити картинкою, тож перепишу дослівно, мовою оригіналу.
...перед выборами будет твориться ад, потому, что это последний шанс. Но это последний шанс не Йули, Бени, Вилкула. Это последний шанс Мацковии.
Выстоим, и наши дети и внуки будут свободные, не выстоим, значит мы просрали будущее наших детей...
Вибачте за брутальне авторське слово в кінці. Як проголосуємо за якогось промосковського пуцьвірінка, будемо варті ще й не такого слова.
...

 22.03.2019 15:06  Тетяна Чорновіл => © 

Дуже вчасний і актуальний твір! Чого далеко шукати прикладів. Мої Черкаси теж "відзначилися", хто б міг подумати! Колись у нас був сильний осередок Народного Руху, товариство "Заповіт", "Народна Демократична партія". Шкода, що все з"їхало до примітивних тітушок, які сіють смуту серед тих виборців, яким все одно за кого вкинути папірець в урну, головне потім скімлити, які вони бідні та нещасні... Якщо в мене вийде, виставлю зараз картинку, яка попалась мені недавно в інтернеті, якраз на цю тему!

 22.03.2019 12:55  © ... 

Вкрай жорстко, але правдиво та щиро! Виключно у твоєму постійному стилі! Респект, Борисе!