17.02.2020 00:59
для всіх
132
    
  1 | 1  
 © Борис Костинський

Колишній риг Царьов - про підкилимну війну в сучасному політикумі України

PlayКолишній риг Царьов - про підкилимну війну в сучасному політикумі України

Це дуже стара, але абсолютно слушна істина, що ворогів треба чітко знати і ретельно слухати. Олег Царьов - стовідсотковий агент Кремля і один з українських фанатів Росії, як імперії, де місце України - губернія і не більше. Тим не менше, його інтерв`ю від 14.02.20 р. на інтернет-каналі російських націоналістів "День", здалося мені реально сенсаційним. Ясна річ, що зараз хтось може звинуватити мене у поширенні ворожої пропаганди, але я би жорстко попередив крикунів: НЕ СПІШИТЬ ВОЛАТИ! ПОДИВІТЬСЯ ЦЕ ВІДЕО УВАЖНО ТА ПОДУМАЙТЕ! Я маю дуже сильну природну інтуїцію і вона зараз підказує мені, що це проімперське падло таки добряче обізнане в українських реаліях і він сказав відверто страшні, але - дідько їх бери! - доволі правдиві речі. 

Головною метою публікації цього відео є одне - щире бажання ПОПЕРЕДИТИ українських братів та сестер про тяжкі події, що насуваються на нашу з вами Батьківщину! Як-то кажуть, ПОПЕРЕДЖЕНИЙ, ЗНАЧИТЬ ЗБЕРЕЖЕНИЙ! То ж, панове, дивіться та включайте ваші мізки! 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 17.02.2020 18:04  Суворий => © 

Інтернет - гіганський інкубатор баб Ванг і дідусів Нострадамусів, які передчувають лихо. Але дещо можна сказати точно і без них, якщо озирнутися в недалеке минуле. Статус-кво 2014 року, коли в Україні була відсутня армія, а в страшилки, що на нас нападуть і щось анексують, вірив лише душевно хворий, уже НЕ повернути... З цього випливає багато втішних висновків про найближче майбутнє до речі, котрі мало хто помічає. А помічають лише всіляке лайно та Царьових... Це не конкретно про Вашу публікацію, а взагалі про інформ. потік, що вперто сіє смуту.

 17.02.2020 12:19  Анатолій Костенюк => © 

Гарна, корисна публікація. Через відсутність незалежних ЗМІ, корисно послухати ворогів.