20.01.2012 01:12
для всіх
1297
    
  - | -  
 © Микола Щасливий

Результати зимового поетичного конкурсу «Новорічні вірші – 2012»

з рубрики / циклу «Конкурси 2012»

Вітання усім, усім, усім читачам та авторам літпорталу «Проба Пера» в нагоду свята Водохреща та особливі вітання авторам, котрі спробували свої сили в конкурсі «Новорічні вірші – 2012». Ось і прийшов час оголосити переможців та вручити обіцяні нагороди.


Розпочнемо зі статистики поетичних доробків, які були подані до новорічного змагання. І так, до участі в конкурсі було подано 53 новорічні поезії від 16 авторів. Теми творів дуже різноманітні і кожен заслуговує уваги. Але, на жаль, не усі автори уважно читали умови, тому чимало публікацій взагалі не розглядалися (наприклад, із-за відсутності малюнків, які мали доповнювати вірші обов’язково, а також, із-за знайдених копій творів на інших ресурсах). Тому автори таких поезій, хай не ображаються і надалі уважно читають кожен пункт.


А тепер, прийшов час оголосити врешті-решт призові місця нашого зимовому п’єдесталу з переможцями. Увага!


І місце отримує автор Оля з віршем «Святий Миколай». Щиро вітаємо з перемогою та бажаємо в цей визначний день всіх благ в духовному та літературному світі. Даруйте й надалі нам енергію живого українського слова. (Водночас зазначимо, що наша поетеса Оля подала до розгляду не один вірш і на перші місця претендували кілька її творів, лиш умови не дали їй зайняти кілька місць одночасно. Але, Оля також порушила деякими віршами пункт 2 конкурсу і лише ця сила-силенна пречудових поезій врятували її від «гніву» журі. Просимо надалі лиш після оголошення результатів публікувати конкурсні твори на інших сайтах.)


ІІ місце отримав автор Тарас Іванів з віршем «Святий тандем». Наші вітання за гарні рядочки, що проникають глибоко в душу. (Теж треба зазначити, що автор подав кілька творів не менш захопливих та значимих.)


ІІІ та IV місця надаються авторам Тетяні Чорновіл і Каранді Галині та їх творам «Ода Дракону 2012» і «Під мерехтіння звабливе гірлянд» відповідно. Ваші численні доробки завжди дають читачеві надію та силу, тому хай буде так і надалі. Вітаємо та бажаємо в наступних змаганнях отримати більш значимі сходинки на поетичних п’єдесталах сучасної літератури. (Без коментарів…)


Але це ще не все. Під час оцінювання поданих новорічних публікацій був відібраний ще один достойний кандидат на «3 та 4 місця». Це автор Ксенія Ен, котра отримує почесне 5 місце за поезію «Я пам’ятаю: оченята...». Вітаємо п’ятого переможця та бажаємо знову і знову дивувати читача своєю доброю поезією, як ми дивуємо коригуванням конкурсних правил.


Ось і все, переможці оголошені і залишається усім тільки чекати на нагороди. Кожен автор отримає приватне повідомлення, де ми домовимось про вручення нагород. Нагороди, як вже було вказано, розподіляються наступним чином: 1 місце – 100 грн; 2 місце – 50 грн; 3, 4 та 5 місця – по 20 грн.


Бажаємо вам усіх благ! Та нехай щастить в наступних перемогах.


P. S. Наступний конкурс буде оголошено впродож кількох днів.

Підказка до теми наступного змагання – готуйтесь писати про кохання :)

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 28.01.2012 21:30  Тетяна Чорновіл => © 

З радістю і вдячністю повідомляю, що я отримала призове поповнення свого мобільного рахунку! :)))) Було приємно і цікаво приймати участь у Новорічному конкурсі!!!
Ще раз дякую! :))

 28.01.2012 14:06  Сашко Новік 

вітаю всіх з результатами

 21.01.2012 12:45  Тетяна Чорновіл => Сашко Новік 

То значить і себе!!! :)))) Вітаємо одне одного! Натхнення нам!!! :)))))))))))

 21.01.2012 12:41  Сашко Новік 

вітаю переможців та учасників

 20.01.2012 18:35  Оля Стасюк 

Усіх вітаю і дякую!

 20.01.2012 15:31  Тетяна Чорновіл 

ВІд усіх переможців і учасників конкурсу дякую, любі друзі, за привітання! І вам щиро любові, щастя, злагоди і творчого натхнення! :)))

 20.01.2012 15:17  Дарія Китайгородська 

Щиро вітаю свіх учасників конкурсу з участю, а переможців - з перемогою:) Творчої наснаги вам!

 20.01.2012 13:26  Антоніна Чернишенко 

{#}

 20.01.2012 13:21  Тарас Іванів => Антоніна Чернишенко 

Тоню,дякую!!!)))

 20.01.2012 13:03  Антоніна Чернишенко 

Щиро вітаю переможців!!!!!Щедрої вам музи та великих злетів у вашій творчості!!!!!!!

 20.01.2012 10:45  Тетяна Чорновіл 

 20.01.2012 10:40  Тарас Іванів 

Приєднуюсь до привітань!

 20.01.2012 10:37  Тетяна Чорновіл 

Ранок починається з сюрпризів!!! Користуючись нагодою, я щиро вітаю усіх призерів конкурсу з Перемогою!!!! :))))
Бажаю і надалі успіхів у творчості і нових вражаючих перемог у цікавих конкурсах порталу!!!!

 20.01.2012 02:11  Каранда Галина => © 

та грамотно він пише! хай не прибідняється! от зачепила його ота одна не там поставлена кома!

 20.01.2012 02:09  © ... => Микола Чат 

З помилками в нас багато пишуть, на конкурс теж.
... якщо страху нема, то вперед, на днях буде можливість спробувати.

 20.01.2012 02:08  Каранда Галина 

 20.01.2012 02:08  © ... => Каранда Галина 

В текст трохи важче.

 20.01.2012 01:56  Каранда Галина => © 

я просто чомусь тисла ВСТАВИТЬ КАРТИНКУ, а не ФОТО ЗАГОЛОВКА. та, як я зрозуміла, і в текст таки можна фото вставити... треба буде спробувати...

 20.01.2012 01:52  © ... => Каранда Галина 

Погодьтесь, що це елементарно, хоча без практики і можливо плутатися.
Якщо є готове фото, його вставка займає 2-10 секунд. Якщо шукати фото в Інтернеті, то це займе хвилин 5 приблизно.

 20.01.2012 01:50  Каранда Галина 

я чомусь дуже довго вчилася ті картинки вставляти:) та навчилася ж!)) а коми ми завжди підкажемо!)

 20.01.2012 01:47  © ... => Микола Чат 

Малюнки можна навчитися завантажувати, або попросити це зробити адміністрацію (ми завжди йдемо на зустріч). І внесення цього пункту має свій замисел, ми хочемо цим навчити авторів гарно формувати публікації, щоб твори були дуже бажані читачу (молоде покоління більш бажає картинки дивитися і менш читати). Це ж приємніше, коли і малюнок і вірш, а часу займає таке доповнення хвилин 3-5.
Про розділові знаки та інші помилки було також не раз вже сказано, це не є головний критерій. Але при виборі з двох чудових творів, звісно, буде нахил до більш правильно написаного. Адже згодні, писати треба правильно (цьому ми й дітей своїх стараємось навчити)?
Просто головне не бійтеся і приймайте участь, от і все.

 20.01.2012 01:28  © ... 

Хто не згоден з результатами, будь ласка, коментуємо.

 20.01.2012 01:23  Каранда Галина => © 

)))) дякую!) "(Без коментарів…)" та " ми дивуємо коригуванням конкурсних правил." посміхнуло!)