10.12.2023 21:10
18+
46
    
  2 | 2  
 © Борис Костинський

Думай-те, українці! Думай-те! Частина друга - "Спаситель" Залужний

Думай-те, українці! Думай-те! Частина друга - «Спаситель» Залужний

з рубрики / циклу «Роздуми»

Останнім часом в українському медіапросторі мусується тема протистояння Верховного Головнокомандувача Сил Оборони України Володимира Зеленського і Головнокомандувача Збройних Сил України генерала Валерія Залужного. Угрупування колишнього президента Петра Порошенка, котре сконцентроване навкруги кишенькової партії Петра Олексійовича - "Європейської Солідарності" та, афілійованих з ним, ЗМІ, розганяє цю тему з неймовірною силою та наполегливістю. Хвилі від усього цього досягли вже і шпальт західних масмедіа, де на різні голоси говорять про негаразди на політичному олімпі України.

Чи є конфлікт між Зеленським (читай, його регентом - Єрмаком) і генералом Залужним, ніхто достеменно не знає, бо і той, і цей не говорять про таку халепу відкрито. Але результатом таких розмов (пліток?) є серйозне розшарування в українському суспільстві на тих, хто горою за "НАШОГО НЕ ЛОХА" - Зеленського і "НАШОГО БАТЬКА" - Залужного.

Про Зеленського я давно висловився і в прозі, і римами, тому нічого додатково говорити не хочу - все, сказане мною, є в Мережі. А от про генерала Валерія Залужного я ще не висловлювався, тому дозволю собі поділитися з читачами цього матеріалу моїми думками.

Отже - генерал Залужний, або батько Залужний, як говорять українці в тилу та на фронті Російсько-української війни. В медіапросторі України цей добродій має виключно позитивний імідж. Відомий геть усім, пан Арестович не одноразово називав Залужного "ГЕНІЄМ ВІЙСЬКОВОЇ СПРАВИ". Нахвалюють пана Валерія і західні військові, котрі постійно контактують з Головнокомандувачем ЗСУ. Я не військой фахівець і тому не маю ніякого права казати щось про суто військові здібності Залужного. Але я можу висловити мої спостереження за цією людиною, котрі, звісно, є суто СУБ`ЄКТИВНИМИ. Почну з позитиву.

1. Дивлячись на статуру та обличчя Залужного, я можу сказати, цо це вельми амбітна та непересічна людина. В нього приємний голос і він вміє говорити до людей і в реалі, і у віртуалі. Говорить він щиро та переконливо, що дуже важливо для публічної особи.

2. Залужний - абсолютно щирий українець і за його зовнішністю, і за складом характеру.

3. На фото, де Залужний позує разом з його красивою жінкою, ми бачимо гарну пару, котра виглядає, як зразково-показова у всіх відношеннях.

Тепер про негатив.

1. На мій погляд, ПОРЯДНА людина, котра не є наївною та сліпою, не мала би не те, що погоджуватися працювати під керівництвом ТАКОГО, як Зеленський (читай, Єрмак), але навіть обговорювати подібне. Валерій Залужний на це зголосився.

2. Пан Залужний, якщо ставити його поряд з натівськими військовими очільниками, виглядає, як типовий радянський генерал - розжирілий та не спортивний.

3. Постійне друкування матеріалів за підписом Валерія Залужного на шпальтах рупору могутнього клану Ротшильдів - британського часопису The Economist, говорить про те, що генерал пасує цим діячам і, скоріше за все, є їхнєю людиною.

Підсумовуючи, я хочу сказати, що, судячи з усього, західні партнери (ЛЯЛЬКОВОДИ?) готують Валерія Залужного на заміщення, повністю збанкрутілого, Зеленського (Єрмака). Чи добре це для України? Не знаю. Я б волів, аби Провідником Неньки нарешті став справжній український НАЦІОНАЛІСТ, бо годі вже українцям бути під чиїмось протекторатом - час ставати САМОСТІЙНИМИ в повному сенсі цього слова і обслуговувати не чиїсь, часто-густо, ворожі Україні інтереси, а суто свої - УКРАЇНСЬКІ!


10.12.23р.,  Рочестер, штат Нью-Йорк, США

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 13.12.2023 05:01  Іван Марний => © 

О, так - націоналіст! І бажано з художніми здібностями. Яка чудова ідея! І головне - свіжа. Браво!