22.10.2019 20:41
для всіх
235
    
  3 | 4  
 © Суворий

Вердикт Німеччини: геноцид українців не відповідає високим міжнародним стандартам

Прочитав новину про те, що з Берліна надійшли вісті, що Голодомор 1932 - 1933 років не можна вважати геноцидом, бо… Іншими словами він не відповідає високим німецьким стандартам геноциду.

Ні для кого не секрет, що сам термін геноцид з`явився під час Другої світової війни і був фактично змальований з високотехнологічного вбивства євреїв на окупованих гітлерівською Німеччиною територіях. Зрозуміло, що планка стандартів такого вбивства була встановлена німцями дуже високо. Тут і систематична підготовка, і юридична підтримка, відео та фотофіксація, особистих документів та інших особистих речей жертв Голокосту, графіки руху поїздів та ще маса усякого, що беззаперечно говорить про підготовчий етап, що передував злочину. І дуже дивно, що тепер кожен геноцид з мільйонами жертв доводиться підганяти під цей високий німецький стандарт, бо, власне, будь-який злочин (в тому числі геноцид) може бути виконаний спонтанно без жодної попередньої підготовки і фіксації, коли для цього з`являються сприятливі умови. І рушійною силою для нього може бути лише злочинний тактичний план виношений роками в хворій голові з татарським прищуром або вусами та люлькою.

Проілюструємо сказане на іншому злочині....

В 1920 - 1922 роках на території радянських Росії та України бушував голод. Радянська влада звернулася до міжнародних організацій за допомогою, перед цим викачавши з територій, охоплених голодом, практично все резервне зерно. Як це часто буває, спека погіршила ситуацію до катастрофічної. І поки усім світом намагалися рятувати людей, Ленін, прийшовши до тями після якогось там по рахунку удару, написав Молотову, що було добре, якби поки люди їдять один одного відібрати у церков усі цінні ритуальні речі, ікони, аксесуари, пожертви. Зрозуміло, що раніше це викликало б новий виток громадянських конфліктів і церковне золото поки ніхто не чіпав. Під приводом допомоги для голодуючих Поволжя конфіскації проводились активно, але валюта, що була одержана після їх продажу за кодон в жодному разі витрачена не була для нужденних. Більше того, як тільки ситуація з іноземною допомогою устаканилась, більшовики розпочали продавати продовольство за кордон, що стало причиною для конфлікту з американською АРА, яка, дізнавшись про підле негоціанство, покинула Росію, полишивши голодних режиму.

Пряма цитата Леніна:

Зараз і тільки зараз, коли у районах, охоплених голодом, їдять людей, а на дорогах лежать сотні, якщо не тисячі трупів, ми можемо (і тому повинні) забрати церковну власність зі скаженим, безжалісним завзяттям і без вагань придушити найменшу опозицію. Зараз і тільки зараз переважна більшість селян буде або на нашому боці, або, принаймні, не зможе рішуче підтримати цю жменьку [реакційного] духовенства та реакційну міську дрібну буржуазію, яка готова і захоче спробувати протистояти цьому радянському указу політикою сили.

Хочеться висловити співчуття нашим дипломатам та історикам, що уже котрий рік б’ються на усіх фронтах, щоб переконати світ у високих стандартах сталінського геноциду українців, що не поступається німецьким.

І на останок думаю варто передати вогняний привіт Штайнмайєру та Адольфу Шикльгруберу, який ці стандарти ввів і зараз горить у пеклі на пару ще з одним, що плювати хотів на стандарти, що й досі його захищають.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 23.10.2019 02:57  Борис Костинський => © 

А що ще можна чекати від Німеччини, коли там починається економічна криза, а це значить, що порятунком для німців може стати міцний торговельний баланс з путінською Росією? Кремль порадив Меркель триматись подалі від визнання Голодомору геноцидом - яволь! - усе виконано! :-))) Казав, кажу і буду те повторювати знову і знову: якщо українці не перестануть задивлятися в рота колективному Заходу, то закінчать вкрай погано! Тільки прихід до влади в Україні радикальних націоналістів може стати порятунком для української нації! Всі ті демократії та лібералізми за умов, коли країна летить у реальну прірву, є не просто маячнею, але ЗЛОЧИННОЮ маячнею!

 22.10.2019 22:47  Каллистрат => Каранда Галина 

Конечно политика .

Но, если мы ещё пару раз на них всех  дрыснем, то они уж точно занесут нас в категорию "унтерменш" и отдадут обратно России.

И тут я с ехидцей замечу, а вот при Порохе такого бы не было )))

Кого выбрали господа, на того мы и похожи, к сожалению.(((

 22.10.2019 20:51  Каранда Галина => © 

Емоційно у вас вийшло...
То в них відмазка така. Велика політика... Путін, північний потік і іже з ними... не з руки зараз їм геноцид визнавати.