11.03.2015 13:08
для всіх
95
    
  - | -  
 © Василенко Андрій Антонович

На грані живого і мертвого

Глава 12, том 2

В ПОШУКАХ МЕШКАННЯ ДУШІ


Василина Григорівна прийшла в лабораторію. Микола Антонович та Олександр Андрійович вже працювали за комп’ютером.

– Знайомтеся з нашим новим співпрацівником – Василиною Григорівною, яку ми добре знаємо. Вона із сьогоднішнього дня буде працювати з нами на посаді філософа лабораторії, – представив Микола Антонович.

– Я щиро вітаю тебе шановна, Василино Григорівна, на цій посаді, – поздоровила Сніжана Вікторівна. – Твоє робоче місце буде ось за столом.

– Василина, ти розкажи мені, щось цікаве про душу, – попросила Сніжана Вікторівна.

– Моя уява про душу і її мешкання така: «Душа це є самостійне астрально-матеріальне тіло. Оболонка тіла душі покрита різними атомами із певної кількості. Складова тіла душі теж із певних різних атомів, які складають структурну решітку тіла душі із певної кількості різних атомів. В самому тілі душі відбуваються фізико-хімічні процеси (реакції) і виробляють енергію для підтримки життя душі, як це відбувається в тілі людини. Так як тіло душі складається з атомів, то воно має електромагнітне поле і може, як притягуватися так і відштовхуватися. Дубльована інформація розума та його пам`ять – це є пам`ять та інформація душі в повнім об’ємі за все її життя. Розум та душа, мешкають в головному мозку людини де душа скидає інформацію в пам`ять людини – в нейронні чарунки її головного мозка. Пошук душі треба робити по її інформації. Душа пам’ятає своє прізвище тобто прізвище чи то живої, чи вже померлої людини, ім’я та по-батькові. І через сканування електромагнітного мозка душі, отримавши необхідні дані вийти на спілкування з нею», – пояснила Василина. – Як я вже казала, що головною ідеєю ярко вираженою в трудах піфагоро-платонівської традиції являється розділення в душі земної людини двох початків: людського і тваринного. З першим пов`язаний людський дух, а з другим – тваринне тіло. Людський дух і тваринне тіло з’єднує душа. В залежності від домінування в людині або духовного, або тваринного – плотського, – душа керується або людським, або тваринним. Нижча частина душі формується в областях Луни. Після смерті людини душа відправляється на лунні поля, де через деякий проміжок часа нижча частина душі відшаровується і залишається, Постільки людина в процесі своєї появи на світі з моменту свого народження завжди народжується і помирає, що виражається в постійних змінах склада тканини її тіла, то обмінні процеси душі з Луною постійно протікають в продовж всієї історії життя людини і рішуче впливають на її еволюцію – здібність управляти енергетичними потоками, управляти життям і смертю. Така можливість і знання в завуальованому виді древніми філософами художньо вплетена театралізованими діями в різних містеріях, в легендах, та в міфах».

– Василина, як ти ставишся до міфів? – запитав Микола Антонович.

– Так як в древності сказав про них Платон, що міфи – сосуди суті, – носії великих істин. І їх треба вивчати, – відповіла Василина Григорівна.

– А що ти, Василина Григорівна, скажеш про душу? Один древній філософ класифікував душі, як психічні та духовні, або розумні, і що вони теж безсмертні, – запитав Олександр Андрійович.

– Думаю, що це не так. Я вже вам казала іще скажу, що Платон думав про душу трішки по іншому. В його доктринах і ярко виражених трудах піфагоро-платонівської традиції я узріла розділення в душі земної людини двох початків: людського та тваринного. З першим – людським душу пов’язує дух та розум, а з другим – тваринним пов’язує її тваринне (плотське) тіло – похіть. Людський дух і тваринне тіло з’єднує душа. В залежності від домінуючого в людині або духовного, або плотського, душа керується або людським, або тваринним, – пояснила Василина Григорівна.

– Василина, а як ти ставишся до Бога? – запитала Сніжана Вікторівна.

– Це дуже складне питання, – сказала Василина Григорівна. – Але можна відповісти так: Бога ніхто, ніколи і ніде не бачив тому, що він є особливого роду духовна матерія, наділена Вищим Розумом. З часом Вищий Розум був названий Богом. Таким чином сам Бог він і є та незрима особливого роду духовна матерія, що являє собою Вищий Розум. Тобто Бог. Ця розумно незримо-духовна матерія – Вищий Розум, як і всяка зрима матерія, має належну йому духовно-матеріальну матерію – атомне тіло певної форми. Духовно-матеріальне тіло Вищого Розума складається із різних структурних решіток начинених різноманітними певними атомами в різній певній кількості, бо атом є – свідома ціле-направлена сила життєвого початка. Ця свідома сила пронизує кожну клітину структури любого духовно-матеріального тіла. У складі структурної решітки цього незримого матеріального тіла – Вищого Розума знаходяться самостійні структурні решітки: духу та душі. Вищий Розум будучи духовно-матеріальним тілом, як і кожне матеріальне тіло, має свою духовно-матеріальну оболонку. Ця духовно-матеріальна оболонка – «шкіра» тіла складається із невидимих різних атомів визначеної кількості і має своє електронно-магнітне поле. Таке електронно-магнітне поле випромінює хвилі певного коливання особистої частоти. Тіло духовно-матеріального Вищого Розума володіє своїм матеріально-духовним духом та матеріально-духовною душею, які теж випромінюють електронно-магнітні хвилі, коливання яких ідентичні коливанню хвиль Вищого Розума. Тобто можна припустити, що чим володіє Вищий Розум всім тим володіє людина: тілом, духом, душею, розумом та електромагнітним полем. У Вселеній за всіма причинами, законами, ідеями і принципами існує тільки Вищий Розум як єдина субстанція від якої всі речі отримали: свій початок і суть; першопричину всього порядку і гармонії; красоту; перевагу; доброчесність, які пронизують всю Вселену. От за це Вищий Розум і називають Богом, – Так я думаю, – сказала Василина Григорівна.

– Почувши тобою сказане, Василина Григорівна, виходить, що ти своєю філософською логікою підтримуєш нашу з Миколою Антоновичем думку про те, що душа знаходиться там же де розум – у мозку. Так, чи ні? – запитав Олександр Андрійович.

– Так, – погодилась Василина Григорівна.

– Ти, Василина Григорівна, будь ласка, розкажи мені ще щось про впливання Луни на людину, – попросила Сніжана Вікторівна.

– Найбільші брутальні впливи Луни на життя людини відбуваються саме в дні астрономічного повнолуння, – почала свою розмову Василина Григорівна – Такі астрономічні впливи пов’язані з потоками Сонячної енергії через ефірні канали. Саме в ці дні повнолуння помітно порушується людська енергія фізичного тіла, що призводить до падіння сили, а в дні новолуння навпаки – до надлишку енергії. Енергетичні зміни побічним шляхом впливають на нервову діяльність людини та на її розум. Енергетичні зміни саме в ці дні значною мірою впливають на множення мікроорганізмів, які здібні виробляти хімічні речовини, викликаючи в людині гнітючий стан, або безпричинну ейфорію. Статистика зафіксувала, що в дні повнолуння скоєно найбільше всього випадків: злочинних та дорожньо-транспортних, – завершила Василина Григорівна свою розповідь.

– Василина Григорівна, ти можеш придбати собі ще одну суміжну професію – програміста, – запропонувала Сніжана Вікторівна. – Я тебе научу. Вивчиш мову програмування. А потім я покажу вже як треба програмувати математичну модель, – додала вона.

Ну як, згодна? – запитала Сніжана Вікторівна.

– Згодна. Я давно хотіла розпізнати таємницю цього штучного інтелекту – мову матричного розума, – додала вона.

Сніжана Вікторівна дала їй мову програмування і Василина Григорівна почала вивчати, запам`ятовуючи її на клавішах комп’ютера.

Олександр Андрійович та Микола Антонович гамірно дебатували, складаючи алгоритм пошуку душі навіяний їм Василиною Григорівною.

А Сніжана Вікторівна для державного Інтернету стала складати прогноз погоди на майбутній тиждень.

Так із бадьорим настроєм в новому, дружньому колективі почався перший трудовий день Василини Григорівни.

17.11.2014



м.Дніпропетровськ, 20.11–22.11.2014

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!