22.01.2011 03:28
-
750
    
  1 | 1  
 © Піжама

Про тебе...

Він – це … зараз він – це половина мого життя, навіть більше, він просто в мені… 

Кава, фільми, телефон, смс, думки, серце, б’ється так, ніби хоче вилетіти з мого тіла, і полетіти до тебе, далеко, не важливо куди, аби до тебе… так хочеться цієї божевільності, я хочу просто встати зранку і поїхати до тебе… кинутись тобі на шию і не відпускати, просто цілувати твоє обличчя і знати, що ти поруч, що я для тебе означаю… не знаю, що… але я для тебе важлива, і ми… просто ми… ти викликаєш багато емоцій у мені, дуже багато, але як би я не злилась, якби не нервувалась, завжди щось тепле ковзає по тілу і знову усмішка – вона для тебе, можливо вона потрібна тобі, а я робитиму все, що потрібно тобі… це тепло по тілу – твоє, це все ти в мені, все – заради чого зараз хочеться жити, радіти і просто чекати – це ти!!!!!! Ти навіть не уявляєш – хто ти у моєму житті, це все така дурість постійно думати про тебе, але не хочу відпускати, хоч ти і далеко, хоч і не бачимось, хоч…, хоч… та яка різниця, я втратити тебе боюсь !!! розумієш?? боюсь… і тут не може бути хоч!!! просто люби, просто дзвони, просто говори, просто для мене хоч щось… ну а я для тебе все…зроблю все!!! все приємне і все, що варте уваги для мене зараз – це ти і ті дрібниці, що ти робиш для мене, я чіпляюсь за кожне маленьке слово у розмові чи смс… це так тішить, хоча боюсь навіть подумати, що це ПРОСТО слова!хочу все було правдою…щоб все це було про нас!!! 


Л Ю Б Л Ю …. ТЕБЕ ЛЮБЛЮ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!