05.04.2018 12:42
для всіх
52
    
  - | -  
 © Василенко Андрій Антонович

На грані живого і мертвого

глава 8 том 6

роздуми, що до виготовлення тазиметра едісона

Прийшовши на роботу Микола Антонович та Олександр Андрійович стали думати над підготовкою і організацією проведення наукового експеримента по математичній моделі: «виявлення і установлення закономірних причин пророчества феномена-пророка».

– Давай ми, Олександр, напишемо чіткий план наших наукових дій по темі: «Виявлення і установлення закономірних причин пророчества феномена-пророка», – запропонував Микола Антонович.

І вони стали обговорювати цю тему. Обговоривши почали писати.

– Ти, Олександр, пиши, а я буду диктувати, або як хочеш я буду писати, ати будеш диктувати, – запропонував Микола Антонович.

– Я буду писати, – сказав Олександр Андрійович і сів за комп’ютер. 

– Тоді друкуй, – сказав Микола Антонович і став диктувати – Перше: Підготувати перехідний модуль із кремнію, який сприйме інформацію від Машини часа і передасть її у резервну частину мозка дослідника, у пам`ять електронно-комп’ютерного устаткування і на табло комп’ютера. Потім створити математичну модель і написати комп’ютерну програму по ув’язці перехідного модуля із пам’яттю електронно-комп’ютерного устаткування і виводом інформації на табло комп’ютера. Друге: удосконалити скафандр – устрій в хірургічному ліжку, в якому буде задіяний шоломофон експериментатора. Трете: створити математичну модель і комп’ютерну програму по ув’язці шоломофона із пам’яттю електронно-комп’ютерного устаткування і виводом інформації на табло комп’ютера. Четверте: для зчитування шоломофоном інформації із ефіра ув’язати функціональний магнітно-резонансний томограф із пам`яттю електронно-комп’ютерного устаткування. П’яте: створити математичну модель і написати комп’ютерну програму по ув’язці функціонального магнітно-резонансного томографа. Шосте: встановити і ув’язати із скафандром удосконаленого ліжка та із пам’яттю електронно-комп’ютерного устаткування і виводом інформації на табло комп’ютера. Розробити і виготувати Тазиметр Едісона, який буде розглядати ефірну інформацію на дуже великій відстані. Сьоме: створити математичну модель і розробити комп’ютерну програму по ув’язці Тазиметра Едісона із пам`яттю електронно-комп’ютерного устаткування. Восьме: задіяти Машину часа для пошука людської раси яка на Землі пройшла не один круг цивілізації свого духовного і фізичного розвитку для чого Тазиметр Едісона ув’язати з нею та із пам’яттю електронно-комп’ютерного устаткування і виводом інформації на табло комп’ютера. Дев’яте: створити математичну модель і написати комп’ютерну програму по ув’язці Тазиметра Едісона із Машиною часа та із пам’яттю електронно-комп’ютерного устаткування і виводом інформації на табло комп’ютера. Десяте: створити карту координатів України в ефірі і занести її в Машину часа для пошуку минулих людських рас України. Для чого використати координати землі

України, – закінчив диктувати Микола Антонович.

– Зараз я подзвоню Петру Микитовичу, щоб він для автоматизованого пошука ефірних координат України відеокамерою зняв на глобусі Землі карту України і скинув на флешку. А ми потім розробимо математичну модель, а Сніжана напише спеціальну комп’ютерну програму і ми із флешки по її програмі скинемо в память електронно-комп’ютерного устаткування, – сказав Микола Антонович.

– А для того, щоб ми могли реалізувати цей план нам треба закінчити подетальну розробку креслення і виготовити Тазиметр Едісона. І коли ми його виготуємо на нашому заводі, тоді вже можна телефонувати в Америку Григорію Никифоровичу – феномену-пророку, щоб він приїхав для участі в дослідному експерименті, – сказав Микола Антонович. – А тепер, Олександр, давай приступимо до розробки подетального креслення вузлів Тазиметра Едісона, – додав він.

Микола Антонович взяв декілька креслень собі, а решту забрав Олександр Андрійович і вони стали вузли креслення розписувати подетально у специфікації.

– Коли ми закінчимо розробку креслення, то віднесемо їх головному конструктору, щоб їх скалькірували і зробили робочі креслення, а ми потім їх віднесемо в механічний цех для виробництва деталей, – сказав Микола Антонович.

Василина Григорівна прийшла із урока історії і почала писати філософський нарис на тему: «Флюїд ефіра і резервної частини мозка пророка».

Сніжана Вікторівна заводила в табулятор рулон паперу для табульограм, а у вільний час писала вірші.

Василина Григорівна написавши нарис зателефонувала Миколі Антоновичу і попросила прийти в лабораторію послухати її філософський нарис на тему: «Флюїд ефіра і резервної частини мозка пророка». Вона відксерила філософський нарис в двох примірниках і пішла в лабораторію.

Коли вона зайшла в лабораторію Олександр Андрійович її зустрів поцілунками і повів на диван. Василина Григорівна віддала йому два примірника філософського нариса. Положивши нарис на диван Олександр Андрійович ніжно і тепло її обняв і вони стали цілуватися.

Коли в лабораторію зайшов Микола Антонович і сів на диван, то вони ще цілувалися.

– Кінчай, Олександр, свої душевні церемонії та будемо читати філософський нарис, – сказав, усміхаючись, Микола Антонович і взяв на дивані нарис.

В лабораторію зайшла Сніжана Вікторівна і її Олександр Андрійович теж зустрів у своїх теплих обіймах із смачним поцілунком.

– Твоя, Микола, вся любовна команда повністю у повному зборі, усміхаючись, сказала Сніжана Вікторівна. – Повсідалися, ви що додому іти не збираєтесь?, – запитала вона.

– Підемо, а зараз будемо читати філософський нарис Василини, – ві дповів Микола Антонович.

– Тоді, Микола, читай і я послухаю, – попросила Сніжана Вікторівна.

І Микола Антонович став читати в слух філософський нарис на тему: «Флюїд ефіра і флюїд резервної частини мозка пророка». Він був такого текста: «Флюїд ефіра – це дуже надзвичайна здібність не тільки передавати звукову інформацію, а й вічно тримати в собі ті всі об’єкти, як живі так і не живі, від яких була отримана відповідна звукова інформація. В ньому існують всі Врілі – явища всіх природних сил, які в ефірі здібні при певних умовах об’єднуватися в один Вріль. Прикладом такого явища є блискавка і грім в небі – це об’єднання природних сил магнетизму і електроенергії.

Вріль – це зерно духа, а фактично – елементал або мікро атом, який існує первинним «квантом» життя всякої матерії, як живої так і неживої. Елементал – це та границя на якій зустрічаються в ефірі Матерія і Дух.

На мові фізики можна сказати, що елементал є сила, яка в його обертах створює поле, не пропускаючи в нього навіть атомів, які існують в окружаючому його ефірі. 

На мові фізики можно сказати, що елементал є сила, яка в його обертах створює поле, не пропускаюче в ного навіть атомів, які знаходяться в окружаючому його ефірі.

Це дозволяє знайти відповідь на запитання вчених фізиків чим є ефір. Виходить, що він створений із елементалів, які створені із такої загадкової сили – зерна Духа. Що саме ці зерна і створюють Флюїд ефіра.

Резервна частина мозка пророка теж має свій Флюїд – це здібність її мозка зчитувати будь яку інформацію з ефіра. Зчитування з ефіра інформації відбувається завдяки атомам елементалам, які в розумі резервної частини мозка існують а томах двійниках Вищого Розума Вселеної і в атомах розума пророка. Атоми двійники розума пророка – це штучні атоми розума пророка. І саме елементали атомів двійників розума пророка зчитують ефірну інформацію. Так як атоми двійники розума це штучні атоми, то вони мають в собі нейтрони, а не нейрони. І це вже є технічна система, а не біологічна система. І тоді елементали штучного розума технічної системи, зчитавши ефірну інформацію перекладають її через модуль із мікро атомів аморфного кремнія в шоломофоні із мови нейтронів на мову нейронів Тоді через шоломофон Таким чином феномен пророк своєю резервною часиною мозка зчитує інформацію з ефіра».

– Тепер мені стало зрозуміліше, шо є основою розума феномена пророка, – сказав Микола Антонович. – Гарний філософський нарис глибокої думки, – додав він.

– І мані сподобався нарис – розкрилася суть пророчества, – сказав Олександр Андрійович.

– Дуже сподобався і я тепер розумію, як народжуються феномени, – сказала Сніжана Вікторівна.

– Тепер, Сніжана, читай вірші про любов, – попросив Микола Антонович.

Сніжана Вікторівна взяла із сумочки записничку і стала читати вірші:

ЖИТТЯ ЛЮБОВІ

Любов і життя не роздільні в людині.

Як блискавка з громом в ефірному небі!

Так в літню й душевно хорошу годину

Нас доля з’єднала в любовній потребі!

Тебе як побачив, то зразу влюбився –

Від радості, мов з пантелику я збився!

Любовним вогнем, в нас серця загорілись, –

І вмить почуття нас обох розігріли!

Так в долі своїй я тебе враз помітив –

Близь клумби стояла, як квітка, між квітів!

Якщо ж в нас зненацька не стане любові –

То ми проіснуємо мертві обоє.


ЗА КЕРМОМ ПОЧУТТЯ

За кермом почуття, мов на крилах любові, 

Ми пірнаємо в бездну космічних світил!

На цій трасі лунає зворушливий говір –

Це мандруємо в чарах зірок я і ти!

Наш уявний літак, мов накреслив рукав –

Ти його повернула на Землю чудес…

…На штурвалі любові й моя вже рука –

Ми його пілотуєм в коханні небес…

Задушевно смачний твій нектарний цілунок, 

Ми п’ємо насолоду свого почуття!

Цей політ є найкращий любові дарунок –

Він в коханні добавить любов’ю життя!


Микола Антонович, Олександр Андрійович і Василина Григорівна висловили свою похвальну думку і пішли по домівках.

24.04.2017; 11:16

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!