18.02.2021 12:59
для всіх
197
    
  2 | 2  
 © Лана Цвіт

Коротка історія про зріле кохання

Коротка історія про зріле кохання

Вони зустрілися у красивому, зрілому віці. Коли з`явилися перші зморшки, впевнена сивина і нажита роками мудрість. 

Вона - 40-річна тендітна білявка, зневірена у почуттях, але не в людях. Їх, людей, вона завжди любила і чомусь шкодувала. Може тому і обрала професію лікаря. Ростила одна сина, було важко, дуже важко, не одну ніч проплакала в подушку. Але то минулося. Син виріс, вона й забула, коли плакала. Людина до всього звикає. 

⠀ 

Він давно жив один. Сімейне життя якось не склалося, хоча намагалися обоє, як могли чи як уміли. Вирішили, що так буде чесніше, коли житимуть нарізно. Після кількох років самотності, у свої п`ятдесят вже втомився бути один, хотів жіночої турботи, але чекав особливої. 

⠀ 

Вони зустрілися поглядом і злякалися. Люди у зрілому віці такі полохливі, обережні, недовірливі. Страхи! Вони назбируються, нашаровуються, сковують. Цей, так званий, життєвий досвід часом грає з людиною злий жарт. 

⠀ 

Він завжди був впертий, тому життя і не зламало. Не вмів хитрувати. Що думав, те і говорив, що відчував, те і робив. Підійшов до Неї, взяв за руку і більше не відпустив. 

⠀ 

Разом вони вже понад 20 років. А Він і досі тримає Її за руку. Свою білявку синьооку. І дивиться на Неї, як тоді, коли зустрілись вперше. І кожен день для неї робить Вчинок. 

⠀ 

Це правдива історія життя одної прекрасної сім`ї. Їм подаровано це зріле кохання за те, що вміють жертвувати собою заради інших. А мені подаровано честь бути їхнім другом. 



Львів, 25.05.2020

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 20.02.2021 18:36  Каранда Галина => © 

Красива історія.
А поясніть мені, не філологу, різницю між словами "шкодувала" і "жаліла"... Бо, як на мене, тут у вас по смислу таки має бути "жаліла". Чи я не права?

 19.02.2021 12:17  Надія Крайнюк => © 

Зворушлива історія. Знаю і я такі подружні пари, які зустріли одне одного зовсім випадково.

Дякую!