18.04.2023 10:03
для всіх
56
    
  1 | 1  
 © Анатолій Валевський

Букет бузку

Букет бузку

з рубрики / циклу «Мініатюри»

До чого ж прекрасний квітучий бузок! Навряд чи хоч хтось не погодиться з цим твердженням. Пишні грони дрібних ніжних квіток виділяють чудовий запах, який неможливо сплутати ні з яким іншим. Він наповнює повітря свіжим подихом буйної, вічно юної красуні весни. І нехай коротке життя цих ніжних і тендітних, фіолетово-рожевих закипаючих гребенів, але які чудові вони у своїй святковій пишності, у безоглядній щедрості пахощів. Пливе, струмує кімнатою хвилюючий аромат бузку, немов обережно натякаючи на щось чарівне, казкове, що обов`язково має сьогодні статися. Довірливе серце захоплено завмирає в солодкій знемозі, і чарівна музика лунає ледь-ледь чутно в кожному шепотінні легковажного грайливого вітерця, що злегка колихає меланхолійну штору, в життєрадісному щебеті невгамовних птахів і в приглушених голосах за вікном. І зовсім неспроста лежить на столі біля скляної вази з пишним букетом бузку маленька керамічна скринька. Цікаво, що в ній? Можливо, якась особлива елегантна прикраса, що м`яко підкреслює загадкову, справжню жіночність її власниці? Хто вона? Ах, цей п`янкий, немов ігристе вино, чудовий аромат бузку розбурхує уяву, хвилює і забирає у світ солодких ілюзій. І нехай так буде завжди, тому що весна, тому що любов, і це почуття прекрасне...

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!