21.10.2024 20:38
для всіх
11
    
  - | -  
 © Богдан Чорний

Шампунь

Днями моя перукарка, гарна жінка та майстер своєї справи, спитала мене - яким шампунем я мию голову? Мене, який за все життя змінив три гребінці. Всі вони померли власною смертю, від старості. Жоден не зламався. Доглядати за моєю головою це як доглядати за більярдною кулею. Тобто ніяк. Можна обійтися вологою серветкою, раз на тиждень. А можна і раз на два тижні. 

То яким шампунем? У мене в сім`ї крім жінки є дві доньки. У всіх довге волосся, але коли забивається злив уванні, то винуватий батько. Бути батьком доньок не те саме, що мати синів. Треба бути впевненим філософом. Переважно стоїком. От каже вам жінка, що ти щось не правильно вчинив, не те сказав чи не так одягнувся. Потім дорослішає старша донька і вже дві людини кажуть тобі одягтися акуратніше, бути стриманим і не ричати на інших водіїв. Останній твій приятель це молодша донька. Ти з острахом очікуєш на її дорослішання. 

Все ж таки, яким шампунем я мию голову? Оскільки у хаті троє дівчат, наша ванна по периметру заставлена різними баночками, пляшечками, тюбиками. Їх дуже багато і у мене є вибір. Який знайду шампунь таким і миюся. Тут головне читати етикетку, не переплутати із засобами для інтимної гігієни або пінкою по догляду за обличчям. Цього тижня був екстракт лопуха, а на минулому екстракт яблука з ніацином (пахне файно, що б це не означало). Тут гріх жалітися. 

Перукарка посміялася з моєї розповіді приблизно так, як я сміюся коли вона жартома питає мене “робити пряму чи косу чолку, а над вухами зістригати?” Пообіцяла поговорити із моєю жінкою, що трошки занепокоює. 



жовтень 2024

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!