11.01.2012 21:21
-
249
    
  1 | 1  
 © Саша

Люда Несміхова, або У ворога поповнення

Частина сьома

з рубрики / циклу «Петрикові пригоди»

Карантин завершився, і друзі пішли в школу. Коля, як це не дивно, їх не чіпав. 

Так минули січень і лютий. Уроки ставали все важчими і важчими. Єдине радувало: у Миколи теж:). В Даші день народження був першого березня, і хлопці готували подарунок: ляльку. Але це було не все. Вони знайшли таємний хід у підвалі занедбаного будинку, що був у лісі. Хлопці його знайшли під порожніми ящиками, коли гралися в будинку. «Потайним ходом» вважалася кімнатка глибиною 5 метрів і формою, як будинок над нею. Щоб в неї спуститися, хлопцям знадобилася драбина. 

Настало перше березня. Із зав’язаними очима Дар’ю довели до будинку і спустили в таємну кімнату. 

- Ой! – сказала Даша, коли з очей зняли пов’язку. 

- А ми могли б тут розбити табір, - продовжувала дівчинка. 

- ГА? – в один голос запитали хлопці. 

- Це може бути місце для таємних зібрань, - пояснила Даша. 

- АГА! Зрозуміло…. 

Здавалося, вони на крок випередили Лютого. Та не тут то було! 

Наступного дня, коли прийшли в школу, діти це зрозуміли. Двоюрідна сестра Лютого, Люда Несміхова, сказала вчительці, ніби вони «діставали» другокласників ( забирали в них пенали і т.д. і т.п.). але коли вчителька викликала другокласників, ті сказали, що такого не було. Зауваження поставили Люді. 

Друзі зрозуміли: вона спільниця Лютого. 



літо 2011

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 11.01.2012 22:30  Каранда Галина => © 

)))) глибоченький підвальчик для лісової хатинки!:)

 11.01.2012 21:49  Оля Стасюк 

Частина сьома
Ще 3?))

 11.01.2012 21:25  Оля Стасюк 

От партизани!!!!!!!!!!
...А якого кольору очі в тебе, Даші?...