10.06.2012 17:40
-
312
    
  5 | 5  
 © Ковалик Валентина

Зуб, нерви, вальс

(Саморуйнування)

Знаєш, це як зуб, що болить. Нестерпний біль огортає тебе... Хочеш вирвати цього зуба, а не можеш. Сили не вистачає, терпіння і ше чогось...

Зачіпає останні нерви і ворушить їх, ворушить...А вони із величезним задоволенням заплутуються ще дужче, немов пари у вальсі і кружляють, здається, вже, що і не в моїй голові, а в чужій.

Так...про шо це я ?..Зуб, нерви, вальс.

Вже котрий день я ніяк не можу змиритись зі своїм життям, яке, ніби живе окремо від мене. Живе собі самотньо, сіро, сльозливо. Здавалось би, сезон дощів вже давно закритий, але ні... Квитки на такі "сеанси" ще продає моя душа...та що там продає? - Віддає задарма, аби тільки брали.

Все ж мучить це мене...

Зуб, нерви, вальс...

Хотіла розібратись, чого я хочу найбільше від життя... Як висновок- сиджу в глухому кутку під назвою - "дожилася". Університет, сесія, друзі, сім`я, університет, сесія... Все ж чогось мені та не вистачає для повного щастя. Чого? Зубів? Ні. Нервів і вальсу. А ще мізків. Було б їх вдосталь, то не забивала б зайвими дурницями свою голову і не примушувала б тебе ось це все читати.

Але що ж зробити?.. Напевно, я романтик, раз схильна до ось такого нестерпного саморуйнування.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 17.06.2012 16:41  © ... => Деркач Олександр 

дякую=)
не буду сперечатись з Вашою думкою, але особисто для мене - людини, яка вважає себе романтиком, це самопізнання деколи і є руйнівним.

 15.06.2012 19:35  Деркач Олександр => © 

Мені сподобалось, тільки термін саморуйнування не в тему, у Вас в кінці - Напевно я романтик ...романтик це не саморуйнування, а самопізнання, пошуки себе у цьому світі і ідеалізація світу, і Ви гарно описали цей процес.

 11.06.2012 15:08  © ... => Віктор Насипаний 

вірю.в моїй прозі забагато песимізму. напевно, тому що пишу це все, коли мені нестерпно погано.

 11.06.2012 05:07  Віктор Насипаний => © 

Я почав читати і так і не дочитав. Можливо на підсвідомому рівні після слів- ЗУБИ, НЕРВИ, РУЙНУВАННЯ, БІЛЬ - іде мандраж і негативні емоції. ТОМУ РЕАЛЬНО ВАЖКО ОЦІНЮВАТИ ХУДОЖНЮ ВАРТІСТЬ ТВОРУ.

 11.06.2012 01:40  © ... => Андрій Гагін 

о так.на фоні зубного болю нервів у вальсі=)
дякую)

 11.06.2012 00:52  Андрій Гагін => © 

Гарні роздуми на фоні зубного болю!