17.08.2012 20:03
-
296
    
  1 | 2  
 © Загублена

Інструкція для польоту

Кожна людина, хто б вона не була, народжується з одним крилом. Але для польоту потрібні 2 крила. Вони потрібні для того, щоб пролетіти життя, щоб пережити невдачі, щоб замінити одне одного. Для злету потрібні 2 подібних крила, але обов’язково одне з них має бути правим, а друге – лівим. Адже інакше втратиться рівновага. Крило колібрі до орлового не підійде. Та це лише початок. Не буває однакових крил. Завжди є розбіжності, а для гарного планерування потрібно  мати симетричні крила, позбутись всіх нерівностей. Кожне крило повинне підстосовуватись під інше, інколи навіть роблячи боляче собі. І от, нарешті крила досягли повної симетрії і вивчили одне одного досконало(як їм здається). Прийшов час відірватись від землі. Та…нова проблема. Щоб піднятися ввись потрібно обійнятись. А у кожного є якійсь колючки. Прийшов час болючої процедури – витягнути всі колючки. Нарешті – голочок не залишилось. Обійнялись. Але… знову невдача. Повторюється історія лебедя, щуки і рака. Наступний крок – працювати злагоджено. Настав час для вироблення синхронності. Справді, заняття важкі… і от, два крила подолали і цю невдачу. Вони відірвались від землі і ширяють в небі. Шлях до польоту був важкий, інколи здавалось, що нічого не вийде. Але відчуття польоту виправдовує потрачені на нього зусилля. Два тіла з одним крилом стали одним тілом з двома крилами.  Вони зрослися. Вони щасливі. На їхньому шляху було безліч нещасть, переживань і бід. Але вони не злякались, не залишили одне одного на півшляху, а дійшли до кінця. Вони відчули красу польоту.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 24.07.2016 12:24  Каранда Галина => © 

 27.08.2012 14:29  © ... => Володимир Пірнач 

та ні, не погано... просто звикла, щоб вийшло щось справді міцне, до нього потрібно докласти багато зусиль. хоча... все геніальне просте.

 19.08.2012 15:18  Сашко Новік => © 

непогано, але сама назва настроїла на трохи інше прочитання, на пункти 1. загальні відомості. п1.1. і т.д. про симетрію- так для геомерії крила вона потрібна, але в житті навіть лице не симетричне, тож для цікавості хай буде не симетрія а подібність))) а взагалі цікаво, вітаю на порталі

 18.08.2012 18:21  Володимир Пірнач => © 

Як у Річарда Баха (чайка Дж. Лівінгстон).
Цікаво, але якось трагічно, навіть драматично..
Невже все настільки погано?

 17.08.2012 21:54  Каранда Галина 

цікава концепсія.