16.06.2016 13:18
для всіх
118
    
  1 | 1  
 © Марія Швед

Que faire?

QUE FAIRE?

«Моральність народів залежить від поваги до жінки», - так говорив Вільгельм Гумбольдт, німецький філософ XVIII ст. У наш час все частіше можна почути ремствування щодо безморальності молодого покоління. Воно, бачте, не знає інших клопотів, окрім як перетворити своє життя на суцільне задоволення, бажано, не докладаючи до цього ніяких зусиль. Особлива доза дорікань призначена для чоловічої частини суспільства.

Гадаю, доречно було б зазначити, що розмови про неотесаних мужланів посідають почесне місце у рейтингу популярних жіночих теревеньок на кухні. Мовляв, усі джентльмени в нас репані, і часи, коли тільки поблажливий погляд жінки потрібно було виборювати місяцями, давно минули. То хто ж у цьому винен?.. Сама жінка.

По-перше, особисто я назвала би сучасний спосіб життя жінки XXI століття «Я сама». Я сама збудую замок з пісочку, бо хлопці тільки заважають, я сама напишу йому твір на контрольній роботі – він же в мене спортсмен, йому було ніколи до неї готуватися, я сама виховаю дітей, бо мій чоловік, бачте, сім`ї на життя заробляє, і так нескінченно. Думаю те, що людина по природі своїй ліниве створіння, не є великою таємницею. Виходячи з цього, можна припустити, що жінка, аби не вступати з коханим чоловіком у полеміку і не пояснювати йому, як їй потрібна його допомога, і моральна, і фізична, ладна всі клопоти звалити на свої плечі. Все краще, аніж змушувати чоловіка бути чоловіком і відповідати статусу сильної статі. І говорячи про необхідність постійно нагадувати чоловікові, що він все ж таки кам`яна стіна, я не маю на увазі постійні сварки. Навпаки, сварка спотворює жінку. Мова, насправді, йде про почуття власної гідності, жіночої гідності.

Якось вийшло, що жінка знецінила себе… Все частіше помічаєш, що вона позиціонує себе як товар, наче забула, що створює нове життя. Багато хто з представниць прекрасного не соромиться відкривати ті частини тіла… ВСІ частини тіла, аби тільки привернути увагу найкращого самця. Розумію, це звучить грубувато, але мимоволі виникає бажання використовувати термінологію ветеринарів, споглядаючи методи приваблення протилежної статі. На мій погляд, більшість жінок не лишають чоловікам можливості самостійно щось вирішувати. Взяти за приклад хоча би манеру одягатися: чоловік же мисливець, от він і намагається вполювати найкращу здобич, а коли вона сама до рук біжить, виставляючи все напоказ, довго він не роздумує.

Тож, кьо фер, що робити? Зараз саме час жінкам переусвідомити свою роль у цьому світі. Зрозуміймо нарешті, що призначення жінки священне, вона створює нове життя, людину і, перш за все, особистість! Усвідомивши цю давно всім відому істину, потреба обговорювати тяжку долю жінки на землі, відпаде сама собою. Може, і джентльмени повилазять з нетрів…



13.03.2016

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 26.06.2016 03:33  Якобчук Павло => © 

Цікаві роздуми. Мамонти вимерли від холоду. А джентельмен певно вимре через жінку, або не вимре. Чоловіча робота певно кохати. Прикро, що про багатьох "активних самців" пліткують.