02.05.2018 17:26
для всіх
53
    
  - | -  
 © Василенко Андрій Антонович

"На грані живого і мертвого"

глава 16 том 7

підготовка до лікування

ПІДГОТОВКА ДО ЛІКУВАННЯ


Через два дня зранку Микола Антонович зібрався на роботу і пішов у заводську лікарню. В лікарні він зайшов у кабінет Маргарити Віталіївни.

– Доброго ранку шановна, Маргарита Віталіївна, – поздоровався Микола Антонович. – Я прийшов, Маргарита Віталіївна, щоб повідомити тебе і медсестер, що я вже запросив голову Всеукраїнської спідки вчених України – Герасима Федоровича Клименко на проведення новим методом лікувального експеримента і розказати медсестрам про лікування від зла цим методом. Ходімо до них і я їм розкажу як лікувати від духовної хвороби – від зла, – сказав Микола Антонович.

Маргарита Віталіївна і Микола Антонович зайшли в сестринську. В ній були медсестри: Олена Олегівна Оніщенко і Захарія Пилипівна Співак.

– Шановні, сестрички, ви сьогодні будете в резервній частині мозка лікувати духовну хворобу – хворобу зла.

– Розказувати я ва нічого не буду. Ви самі взнаєте коли включите комп’ютер. А тепер будь ласка, Захарія Пилипівна і Олена Олегівна підходьте до комп’ютера і включайте, – сказав Микола Антонович.

Захарія Пилипівна, включивши комп’ютер стала чекати його загруження, і коли він загрузився на табло комп’ютера появився файл, в якому було написано: «окреслити зону резервної частини мозка». Захарія Пилипівна відкрила файл «окреслити зону резервної частини мозка», На табло комп’ютера появилося слово: «ОКРЕСЛЕНО». На табло комп’ютера появився файл «взяти в пам’яті комп’ютерного устаткування креслення репараційного атома для знищення зла». Захарія Пилипівна відкрила файл «взяти в пам’яті комп’ютерного устаткування креслення репараційного атома для знищення зла». На табло комп’ютера появилося слово: «ВЗЯТО». На табло комп’ютера появився файл, в якому було написано «Тазиметром Едісона» розпізнавати атоми зла і добра в окресленій резервній частині мозка, а для цього відкрийте файл: «Тазиметр Едісона». Захарія Пилипівна відкрила файл «Тазиметр Едісона». На табло комп’ютера появилося слово: «РОЗПІЗНАНО». На табло комп’ютера появився файл: «сфотографувати». Захарія Пилипівна відкрила файл «сфотографувати» На табло комп’ютера появилося слово: «СФОТОГРАФОВАНО». На табло комп’ютера появився файл: «знищення зла в резервній частині мозка» Захарія Пилипівна відкрила файл «знищення зла в резервній частині мозку» На табло комп’ютера появилося слово: «ВИЛІКУВАНО».

– Це ж здорово! Нам залишається тільки посадити пацієнта в хірургічний стілець і включити комп’ютер, – сказала радісно Захарія Пилипівна.

– Чекайте пацієнта. Допобачення, – сказав Микола Антонович і пішов у лабораторію.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!