04.07.2018 09:17
для всіх
81
    
  - | -  
 © Василенко Андрій Антонович

Ковчег еволюції

Глава 11. Частина 1.

Ковчег Нострадамуса

Мій товариш феномен-психометр і чемпіон обласного клуба по шахматам – Віктор Олексійович прийшов у дев’ять годин ранка до мене із шахматами у вихідний день.

– Ну що, Олександр Миколайович, зіграємо, чи ти будеш писати докторську дисертацію?.

– Зіграємо. Тільки одну партію, бо сьогодні на одинадцять годин до мене в аспірантську лабораторії нашого Медичного інститута Української асоціації народної медицини прийде Федір Кирилович – пророк для проведення з ним дослідного експеримента по моїй докторській дисертації.

Віктор Олексійович сів за стіл і почав розставляти шахмати. Я включив електричний чайник, вклав свою докторську дисертацію у портфель і, поставивши його на стіл зробив перший хід, а після одинадцятого хода я отримав мат.

– За тобою шановний, Олександр Миколайович, борг, – сказав, усміхаючись, Віктор Олексійович. – Коли прийти, щоб ти його мені віддав?

– Давай, Віктор Олексійович, почаюємо і заодно обговоримо, – сказав я і потиснув його дебелу руку.

Я поставив чашки, цукор і, поналивавши чай ми стали чекати коли він остигне.

– Приходь у чотирнадцять годин і я тобі віддам мій борг. Я думаю коди я в тебе, Віктор Олексійович, знову не виграю, то ти не будеш вимагати з мене борг, – сказав я теж, усміхаючись.

– Не буду. Я почекаю. Коли ти розбагатієш тоді і віддаси, – сказав він, усміхаючись, і потис мені руку.

І так з веселим настроєм ми стали пити чай.

– Віктор Олексійович, розкажи мені як ти розпізнаєш на відстані людину, яку ти ніколи не бачив, а можеш описати її зовнішній образ і визначити її характер? – попросив я.

– Олександр Миколайович, розказати як розпізнаю, то я тобі скажу, а от як це мені вдається не знаю. Мені приносять будь який предмет, який ця людина тримала в руці. Я беру Цей предмет і прикладаю до свого чола і зразу ж бачу цю людину і відчуваю її характер.

– Віктор Олексійович, прийде час і ми з тобою узнаємо.

– Олександр Миколайович, а коли ж прийде цей час?

– Віктор Олексійович, цей час прийде тоді, коли я буду захищати

свою дисертацію і ти при нашому з тобою дослідному експерименті своїм розумом практично підтвердиш мою теорію.

– А на яку тему твоя, Олександр Миколайович, дисертація?

– Виявлення штучних атомів штучного розума у резервній частині мозка людини.

– А, що вони в резервній частині мозка роблять?

– Штучні атоми штучного розума – це атоми, які мають різно-образну здібність, так званий Флюїд, виконувати певні події. Ці матеріально-духовні атоми біологічної системи мозка володіють діями, які аналогічні з діями атомів технічної системи. Вони завдяки своїй електромагнітній властивості вміють виходити із біологічної системи мозка в ефір і збирати потрібну інформацію, яка в ньому з давніх часів постійно зберігається. Отримавши таку інформацію штучні атоми розума повертаються в мозок і володіючи інформацією через атоми розума мозка дають істину вказівку людині, що і як треба діяти у відповідних справах, – пояснив я ому. І це все відбувається завдяки штучним атомам штучного розума у резервній частині мозка. І, маючи в резервній частині мозка штучні атоми Мішель Нострадамус став пророком.

– Цікава і корисна тема твоєї докторської дисертації, – сказав мені Віктор Олексійович.

– А що цікавого знаєш ти, Олександр Миколайович, про пророка Мішеля Нострадамуса? – запитав Віктор Олексійович.

– Мішель Нострадамус своє пророчество не тільки писав, а їздив запобігав, щоб уникнути небажаних подій Так коли Мішель Нострадамус написав «Послання Королю Франції Генріху ІІ» то переляканий Король запросив Мішеля Нострадамуса, щоб він приїхав і роз’яснив деякі частини зловіщого пророчества. Ця поїздка дає право Мішелю Нострадамусу ототожнювати себе з Ноєм, а його «Послання Королю» ототожнювати з Ковчегом, кінцевий пункт якого Золотий Вік всього людства. Мішель Нострадамус все те, що приносило радість та добро людям називав Ковчегом. Він блукаючи в Італії декілька років скривався від інквізиції. Саме в цьому блуканні пробудився його пророчеський дар, а з точки зора еволюції задіялася резервна частина мозка, в якій штучний розум приносив із ефіра всю інформацію розуму і він на основі цієї повторної інформації робив обрахування і точно вичислив кожну подію, яка на протязі багатьох років повторюється і постійно зберігається в ефірі. Сам Мішель Нострадамус в письмі господам кафедрального собора міста Оранжа писав: « Те, що я вам описав дійсно відповідає астрономічеському вичисленню».

Для самого Нострадамуса цей дар явився джерелом нових сил та духа, які дали йому можливість досліджувати невідомий і загадковий Світ.

Мішель Нострадамус в одній із його розшифровок пише про своє пророчество: « Але таке пророчество виходило із уст Святого Духа, який був величезною силою вічності… Я ж в цьому місці ніяким образом не приписую собі титула Пророка, упаси Господь, я хорошо усвідомлюю, що все ісходить від Бога…». Тобто Святий Дух – це і є той самий Вищий Розум. Ось що пророк каже про ті події, які відбувалися в минулому: «Я розраховую, що в майбутньому повинно відбутися стільки ж подій, скільки і в пройдешніх століттях». Тобто розрахунок Мішель Нострадамуса відбувався строго по програмі еволюції, яку створив Вищий Розум. А програма еволюції така: «Коли суспільство в своєму еволюційному колі досягло самої високої точки свого розвитка воно починає занепадати у варварство. І коли суспільство по своєму розвитку в своєму еволюційному колі опустилося до самої низької точки воно знову по своєму розвитку в своєму еволюційному колі починає підійматися до самої високої точки і так далі». І цей розвиток сприяв кожним відповідним подіям, які весь час зберігаються в ефірі. Таку думку Мішелю Нострадамусу приніс його штучний розум. Бо ця думка була сказана Вищим Розумом і зберігається в ефірі. А штучні атоми штучного розума Мішеля Нострадамуса зчитали цю думку з ефіра і своїми нейтронами скинули її в мозок пророка нейронам атомів розума. Мішель Нострадамус при житті напророкував двадцять дві реальні події, які вже відбулися і завбачив чотири події які мають відбутися у майбутньому».

– А які саме події? – запитав мене Віктор Олексійович.

– Я тобі відповім про самі важливі, а то я не встигну на практичне заняття по виявленню штучних атомів штучного розума у резервній частині мозка феномена. Самі значимі події сталися: в 1792 році у Франції відбулася Французька революція; в 1914 році відбулася перша мирова війна; в 1938-1945 роках ішла друга мирова війна. Сама важлива подія, яка має відбутися в майбутньому – це третя мирова війна, після якої настане Золотий вік. От і все. Я пішов на дослід у лабораторію. Приходь сьогодні у чотирнадцять годин і я тобі віддам мій борг.

Коли я прийшов у дослідну лабораторію, то феномен-пророк, який погодився на проведення експеримента вже мене чекав.

– Добрій день, Федір Михайлович, я бачу що Ви вже готові до проведення дослідного експеримента, – сказав я і потиснув йому руку.

– Я завжди готовий на благо науки прийняти участь в такому експерименті, – сказав він

– Я Вам, Федір Михайлович, дуже вдячний, що цей експеримент відкриє таємницю народження людини-пророка, – сказав я.

– Познайомтеся, Анатолій Миколайович, і ти, Світлана Іванівна, це – Федір Михайлович Торба, – феномен-пророк, – пояснив я.

– А тепер, Федір Михайлович, в крісло, – запросив я. – Наш експеримент ми будемо проводити з Вашою участю в три етапи. Ви все будете бачити та табло комп’ютера і відчувати його дії. В першім етапі ми визначимо всі атоми, які находяться в головному мозку і втому числі в його резервній частині мозка. Зробимо одну порівняльну таблицю. Ми цю таблицю будемо розглядати з Вами на табло комп’ютера. Зараз ми приступаємо до проведення першого етапа, – пояснив я йому і включив електронно-комп’ютерне устаткування. – Зараз на табло комп’ютера ми бачимо, як почала вже по спеціальній автоматизованій комп’ютерній програмі електронним ультразвуковим датчиком окреслюватися границя резервної частини Вашого мозка. В цей час в головному мозку та в окресленій зоні резервної частини мозка електронним фотомікроскопом зчитуються та копіюються всі параметри атомів Вашого головного мозка в тому числі і атомів резервної частини мозка. Це все відбувається завдяки комп’ютерному устаткуванню, спеціальній автоматизованій комп’ютерній програмі та приладу по електронно-магнітному затриманню атомів, який в цей час утримує атоми в Вашому мозку від їх рухливості в клітинах молекул. В цей час в головному мозку та в окресленій зоні резервної частини мозка по спеціальній автоматизованій комп’ютерній програмі методом функціональної магнітно-резонансної томографії через електронний фотомікроскоп та тесло-прилад відповідно, заміряється напруженість магнітного поля атомів та проводиться зчитування і копіювання всіх атомів магнітно-резонансним томографом і направляється для їхнього визначення в спеціалізоване електронно-комп’ютерне устаткування, на принтер і на відео табло комп’ютера у збільшеному виді, що ми з Вами і бачимо зараз на табло комп’ютера в порівняльних двох таблицях. В цих таблицях відповідно по атомах Вашого мозка і в тому числі по атомах резервної частини мозка розміщені всі виявлені параметри по кожному атому. А зараз нам вже видно як всі дані із двох таблиць зведені в одну порівняльну таблицю в якій розміщені всі параметри атомів головного мозка і резервної частини головного мозка. В цій таблиці згрупіровані атоми душі, духа, розума та штучні атоми розума, які відрізняються тільки розміром діаметра атомів. Проведення першого етапа дослідного експеримента закінчено, – повідомив я і вимкнув електронно-комп’ютерне устаткування. Зараз, Федір Михайлович, ми перейдемо до проведення другого етапа дослідження.

В другому етапі серед виявлених груп атомів, душі, духа, розума та штучних атомів розума у головному мозку і зведених в єдину таблицю ми будемо експериментально відшукувати атоми розума і штучні атоми розума. І почнемо відшукувати в резервній частини головного мозка, Ми по спеціальній комп’ютерній програмі тесло приладом будемо визначати атоми по діаметру, по величині напруженості їхнього магнітного поля і одноразово приладом-перехоплювачем атомів почнемо затримувати по кожній групі атомів процес рухливості атомів, тобто буде затримуваний на деякий час сам процес мислення для його визначення. Ви в цей час по нашій команді то будете читати текст, то розглядати далекий колись вами побачений об’єкт. І саме в цей час сканером, буде скануватися мозок і визначатися група атомів розума. Як тільки на табло комп’ютера появиться група атомів розума і штучні атоми розума при читанні і при розгляді то ви, відчувши легке запаморочення тут же натиснете на ось цю клавішу, яка зафіксує ці атоми. Оце і буде група атомів розума і штучні атоми – усвідомили, Федір Михайлович? – запитав я.

– Дуже добре зрозумів і як тільки появляється запаморочення я тут же

натискаю на цю клавішу, – відповів Федір Михайлович.

Я включив електронно-комп’ютерне устаткування.

– Федір Михайлович. Читайте текст, – сказав я.

На табло стали випливати атоми. Федір Михайлович спостерігав за їх зміною і в нього почалося легке запаморочення. Він нажав клавішу «стоп».

– Федір Михайлович, а тепер спостерігайте свій об’єкт.

На табло стали випливати атоми. Федір Михайлович спостерігав за їх зміною і в нього почалося легке запаморочення. Він нажав клавішу «стоп».

Так були визначні атоми розума і штучні атоми розума і зведені на таблиці в групу атомів розума для подальшого визначення штучних атомів розума.

– Федір Михайлович, другий етап експеримента теж закінчено, – повідомив я. – На табло комп’ютера залишилася таблиця групи атомів розума та штучних атомів розума з усіма характеристиками атома: діаметр атома, кількість електронів, кути з’єднання атомів у структурній решітці молекули і присвоєний цій групі атомів інвентарний номер, – повідомив я і вимкнув комп’ютерне устаткування. – Як себе відчуваєте, Федір Михайлович, може зробимо перерву перед останнім етапом експеримента? – запитав я.

– Не треба. Будемо закінчувати наш дослідний експеримент, – наполегливо відповів Федір Михайлович.

– В третьому етапі, Федір Михайлович, ми визначимо в групі атомів розума атоми розума і штучні атоми розума. При затримці приладом-перехоплювачем атомів розума і штучних атомів Ви, Федір Михайлович, будете читати фрагмент художнього твора, і обов’язково повинні запам’ятати про що йшлася мова у творі. Як що ж при затримці атомів розума і штучних атомів Ви запам’ятаєте, про що йшлася мова в художньому творі то це значить, що були затримані штучні атоми. Якщо ж не запам’ятаєте то це значить були затримані атоми розума. І коли при затримці приладом-перехоплювачем атомів розума і штучних атомів Ви, Федір Михайлович, будете розглядати ваш дослідний об’єкт і запам’ятаєте, про що йшлася мова на розглядаємому об’єкті то це були затримані атоми розума, а якщо не запам’ятаєте то це підтвердить, що це були затримані штучні атоми, – пояснив я.

На табло комп’ютера із групи атомів розума появилася таблиця з атомами більшого діаметра. Вони почали затримуватися приладом перехоп- лювачем атомів. Федір Михайлович читав невеличкий фрагмент художнього твора і, прочитавши його він не запам’ятав текст бо були затримані атоми розума. Федір Михайлович повторно став читати цей же фрагмент художнього твора і, прочитавши запам’ятав текст він натиснув клавішу «стоп». Це означає, що це були штучні атоми.

На табло комп’ютера появилася інша таблиця з меншим діаметром атома із цієї ж групи атомів розума. Вони теж почали затримуватися при-ладом-перехоплювачем атомів. Федір Михайлович став розглядати свій дослідний об’єкт і не запам’ятав розглядаєме, бо були затримані штучні атоми. Федір Михайлович повторно став розглядати свій дослідний об’єкт і, запам’ятавши розглядаєме натиснув клавішу «стоп». Це значить, що це були затримані атоми розума.

– От і все, Федір Михайлович, експеримент успішно закінчено. Ми з Вами встановили істину вашого народження як людини – пророка. Ви стали феноменом завдяки штучному інтелекту, який створюють штучні атоми розума. Дякую за участь у проведенні дослідного експеримента, – сказав я і по чоловічому обняв його і легенько притиснув до себе.

– Я вам теж дякую, Олександр Миколайович, за Ваше запрошення для прийняття участі в такому приємному для мене експерименті, – сказав Федір Михайлович і потиснув мені руку. – А тепер я поїхав додому та розповім своїм друзям про Ваш філософсько-чудовий експеримент.

– Я Вас, Федір Михайлович, трішки проведу та піду додому бо до мене зараз прийде мій товариш Віктор Олексійович – чемпіон обласного клуба по шахматам.

Коли я прийшов додому, то Віктор Олексійович мене вже чекав у дворі за столом із розставленими на шахматній дошці шахматами.

– Віктор Олексійович, який зараз у тебе настрій. Ти думаєш забрати у мене мій борг? – запитав я і сів грати.

В процесі гри ми часто один одному віддавали бити фігури, і кожен думав, що при такій ситуації, якщо він проміняє слона на коня, то він отримає перевагу і обов’язково виграє. Під кінець гри в нас позоставалися пішаки та у мене слон, а в ного кінь та по королевій і я повів пішака, щоб зробити королеву і мені це вдалося.

– Мат! – сказав я весело і усміхаючись. – Віктор Олексійович, я відіграв свій борг. Чи може ти піддався?

Віктор Олексійович усміхнувся.

– Признавайся, – попросив я.

– Ти ж експериментатор попробуй сам узнати, – відповів він мені теж, усміхаючись.

– Я ж не пророк, я тільки можу виявити пророка – весело відповів я.

– А ти проведи над собою експеримент, може ти теж пророк, тоді і взнаєш піддався я чи ні, – усміхаючись запропонував він мені. – Гаразд, признаюсь тобі, Олександр Миколайович, я весь час думав тільки про твою розповідь, як про твій експеримент так і про Нострадамуса, і так мені захотілося ще щось цікаве від тебе почути, що я не думаючи переставляв шахи. Ти, Олександр Миколайович, не ображайся. Я коли йшов до тебе то весь час тільки про це й думав.

Зрозумів. А як же бути з моїм боргом? – запитав я, усміхаючись.

– Давай замість борга ти, Олександр Миколайович, розповідай мені ще щось цікаве, – сказав мені він і ми розсміялися.

– Тоді слухай. Ти, Віктор Олексійович, знай, що при сучасній техніці я з тебе можу зробити пророка, – сказав я.

– Та ну! Розповідай. А як це може статися?

– В цьому експерименті повинно бути задіяні електронно-комп’ютерне устаткування з яким ув’язані такі прилади та устрої, які теж ув’язані між собою – це: Машина часа; Тазиметр Едісона; Спеціалізований електронний фото-мікроскоп; Функціональний магнітно-резонансний томограф; Кремнієвий шоломофон із перехідним кремнієвим модулем; Удосконалений скафандр-устрій; Фотоелектронна відеокамера.

– А як ці прилади та устрої будуть робити з мене феномена-пророка?

– Інформацію буде шукати в ефірі Вселеної Машина Часа. Відшукану в ефірі інформацію Машиною Часа буде розпізнавати Тазиметр Едісона. Спеціалізований електронний фото-мікроскоп буде сприймати інформацію розпізнану Тазиметром Едісона. Функціональний магнітно-резонансний томограф буде зчитувати інформацію сприйняту спеціалізованим електронним фото-мікроскопом. Кремнієвий шоломофон із перехідним кремнієвим модулем буде через кремнієвий модуль переводити текст із технічної системи – шоломофона в біологічну систему – мозок людини. Удосконалений скафандр-устрій – це ліжко в яке ти лягаєш і ложиш голову у скафандр, в кому задіяний кремнієвий шоломофон. Фотоелектронна відеокамера буде виводити на табло комп’ютера інформацію зчитану функціональним магнітно-резонансним томографом. Інформація буде виводитися на табло комп’ютера у збільшеному виді доступному для читання. Ти, Віктор Олексійович, цю інформацію вивчиш і, розповідаючи людям будеш себе видавати за пророка.

– Виходить, що штучний розум Нострадамуса замінило це електронно-комп’ютерне устаткування та задіяні з ним прилади та устрої, – зробив висновок Віктор Олексійович. А ти, Олександр Миколайович, розкажи ще про пророчу діяльність Нострадамуса

– Останні пророчества про майбутнє Нострадамус писав, знаючи, що вони відбудуться, так як відбулися в точні періоди всі його пророчества. Мішель Нострадамус про своє пророчество писав своєму сину Цезарю так: «Із пророчеств моїх, син, ти зможеш понять, не дивлячись на твій слабкий мозок, що події будущого можна предрікати і по небесним світилам, і по природним явищам, але тільки якщо при цьому є пророчеський дух. Буває, що натхнення і екстаз захоплюють мене по декілька раз в тиждень, і тоді я в час нічних пильнувань шляхом довгого астрономічного розрахування пишу книги пророчества.

– А, що ти, Олександр Миколайович, ще знаєш про сімейне життя Нострадамуса.

– Мішель Нострадамус в сорок п’ять років одружився на багатій вдові Ганні Позар Гемел. Вона йому родила сина – Цезаря. Але його одруження було нещасливе. В той період у багатьох містах поширювалася смертельна зараза – чума. І Мішель Нострадамус, кочуючи вслід за чумою лікував людей. Він, лікуючи, побачив тисячі смертей, в тому числі свою дружину і двох дітей. – Ну, що, Віктор Олексійович, Може на сьогодні досить? У нас з тобою розмова тільки про роботу, а коли будемо розмовляти і про любов та кохання. Вже п’ятнадцята година дня. Давай краще поїдемо в місто в клуб «Інтернет» та по міжпланетному Інтернету подивимося кіно інопланетян.

– Це вже цікава твоя, Олександр Миколайович, пропозиція. Як же наші кінематографи зуміли отримувати з інших планет такі фільми? Ти, Олександр Миколайович, знаєш?

– А, що ти, Віктор Олексійович, не здогадуєшся? Тоді еволюційний розвиток людини був такий, як раніше у нас. Ми раніше дивилися кіно на екрані, яким була стіна будинка, яку окружає ефір. Кінематограф з іншої планети виводив на такий екран і це кіно постійно зберігається в ефірі тієї планети. Кінематограф нашої планети шукає кіно в ефірі тієї планети шукати Машиною Часа. Відшукану в ефірі тієї планети інформацію Машиною Часа буде розпізнавати Тазиметр Едісона. Спеціалізований електронний фото-мікроскоп буде сприймати інформацію розпізнану Тазиметром Едісона. Функціональний магнітно-резонансний томограф буде сприймати кіно спеціалізованим електронним фото-мікроскопом. Кремнієвий шоломофон із перехідним кремнієвим модулем буде через кремнієвий модуль переводити кіно із технічної системи тобто шоломофона в біологічну систему – в мозок. Замість удосконаленого скафандра-устріою це крісло із шоломофоном і ти притуляєш голову до кремнієвого шоломофона так щоб твої волоси прикасалися шоломофона. Це треба для того шоб через твої волоси, які теж мають кремній, із шоломофона через перехідний кремнієвий модуль тобою сприймалося кіно. Фотоелектронна відеокамера виводить кіно на екран і ти дивишся кіно. Ти, Віктор Олексійович, що ні разу не був у цьому клубі?.

– Тепер урозумів. Поїхали в клуб, – погодився Віктор Олексійович.

Ми купили квитки і зайшли в клуб і сіли у свій ряд на свої місця. В приміщенні погасло світло. Спочатку пролунали з настінного мікрофона такі слова: « Увага. Сівши в крісло притуліть голову до кремнієвого шоломофона так, щоб ваші волоси касалися шоломофона. Засвітився екрани і вони стали дивитися кіно.

В кіно розповідалося про недавно одружених, про їх палке кохання та про зненацька трагічну загибель одного з них. Але неймовірний дух почуття любові не дав загинути їхньому астральному спілкуванню, в якому вони продовжили своє страждальницьке кохання.

Згідно древнім доктринам у сюжеті цього кінофільма розглядалася душа з точки зора закона еволюції. Саме закон еволюції являється спільним і непорушним при поступовому розвитку Всесвіту, починаючи як від зірки до фізичного тіла людини, так і від універсального ефіра до людського духа. Дух поселившись в ефірі потім адаптується і стає душею завдяки астральному світлу і тоді душа переселяється у фізичне тіло в час народження дитини, якій Виший Розум дає силу, дух та волю для продовження майбутнього покоління – людських рас.

Душа в астральному світлі ефіра починає дуже добре усвідомлювати своє існування і після смерті фізичного тіла, коли вона переходить в другу фазу життя – в нижчий астрал, то вона отримує здібність без перепон рухатися по матеріальних шляхах, які перетинають ефір. Астральне світло в ефірі це теж є особлива матерія, яка за допомогою магнітних модулів, як своєю формою так і духовним тілом постійно з’єднується в будь яких умовах з душею людини і стає її транспортною матерією.

Сюжет цього фільма був за змістом побудований як в соціально-буттєвому плані, так і в плані любові та кохання на основі спілкування у Всесвіті різних форм життя: фізичного та духовного. В цих формах життя завжди за всім кінцевим існуванням та другорядними причинами, законами, ідеями і принципами в суспільстві над усе є Вищий Розум – як єдина субстанція, від якої залежить вся позитивна суть і перевага доброзичливості, добродійності та доброчинності, порядку, гармонії та красоти людини.

Астральна любов та їхнє астральне спілкування, в якому вони продовжили своє страждальницьке кохання в цьому сюжеті були основою цього кінофільма. А душа у сюжеті цього кінофільма розглядалася з точки зора закону еволюції. Вона була і по формі, і духовно цілком ідентична тілу загиблої людини. Але ж душа по виду своєї суті була іншим матеріальним тілом – духовним.

В кінотеатрі включилося світло. Люди виходили. Деякі з них заходили повечеряти в їдальню, яка була розташована з тильної сторони клуба «Інтернет». Ми теж зайшли в їдальню і повечеряли.

– Яке твоє, Олександр Миколайович, враження? Чи тобі, як вченому, цей фільм навіяв щось наукове? – запитав мене він.

– Навіяв!

– А навіяв, що?

– Буду спілкуватися з душею Мішеля Нострадамуса.

– Це вже цікаво! А як саме ти, Олександр Миколайович, з нею будеш спілкуватися?

– А це давай ми з тобою, Віктор Олексійович, підемо в нашу аспірантську лабораторію і я тобі там все покажу і розкажу. Домовилися, ти згоден з моєю пропозицією?

– Згоден.

– Раз так, то поїхали додому та будемо спати, а Завтра о восьмій годині ранка приїзди до мене і ми підемо в лабораторію.

На другий день ми зайшли в лабораторію і посідали в крісла.

– Віктор Олексійович, щоб тобі було зрозуміло, що я тобі буду пока-

зувати, щоб ти побачив, то спочатку ти повинен почути про те, що ти побачиш. А для цього я тебе підкую теоретично. Ти повинен знати, шо перш за все ми повинні відшукати з тобою душу померлої людини. А для того, щоб нам її виявити, то треба знати в якій часині тіла людини постійно мешкає душа, що вже, до нас із тобою, і зробили сучасні вчені. Сучасними вченими при дослідних експериментах установлено, що душа як окреме духовне тіло постійно знаходиться в структурній оболонці розума. А коли потрібно, то розум дає їй вказівку і вона виконує його завдання, чи то інформує розум про стан людини, побувавши в якійсь частині тіла, чи то, вийшовши із структури його духовного тіла приносить йому певну інформацію з ефіра. Розум і душа Проживаючи в одній структурній оболонці здатні сканірувати один в одного потрібну кожному інформацію. Таким чином, знаючи її адресу ми можемо з нею вийти на зв`язок і поспілкуватися. А тепер я тобі розповім як і завдяки якому приладу задіяному з електронно-комп’ютерним устаткуванням ти будеш спілкуватися. Тепер дивися. Оце кремнієвий шоломофон з перехідним кремнієвим модулем. Ми через цей кремнієвий шоломофон спілкуємося з душею. Спілкування відбувається таким чином: шоломофон одіваємо на голову. Регулюємо його, щоб кількість кремнію в ньому була тотожна кількості кремнія в коріннях волосів на твоїй голові. Це робиться ось через оцей прилад – кремнієвий регулятор. Він аморфним кремнієм доводить зміст кремнія в шоломофоні до змісту кремнія в корінні твого волосся на голові. Кремнієвий шоломофон – це технічна система. Він діє так як мобільний телефон. А мозок це біологічна система. Розмова із шоломофона через кремнієвий перехідний модуль передається по твоєму волоссі в нейрони мозка. У розмові задіяні ще такі прилади: Машина Часа; електромагнітний пошуковий ультразвуковий прилад із декількома різночастотними спектрами коливання ультразвукової хвилі та прилад магнітно-резонансної томографії по скануванню душі з виводом інформації на табло комп’ютера. Оце Машина Часа, ка знаходить в ефірі адресу душі тобто її координати. Оце електромагнітний пошуковий ультразвуковий прилад. Він сприймає в певній координаті і передає в мозок розмову через прилад магнітно-резонансної томографії по скануванню душі та ше він виводить розмову душі на табло комп’ютера. Це все виконується ще завдяки спеціалізованій комп’ютерній програмі. Ось вона на цьому файлі в комп’ютері. А тепер ми включаємо оце електронно-комп’ютерне устаткування і цей файл. Друже, зрозумів, ?

– Дуже добре зрозумів і усвідомив. А тепер при нагоді зайду до тебе Олександр Миколайович, та підемо в лабораторію і я поспілкуюся з душею моєї мами.

В лабораторію прийшли молодожони Анатолій Миколайович Шкляр – доктор фізичних наук та Світлана Іванівна Пічна – доктор медичних наук із двома подругами. Анатолій Миколайович працює завідуючим лабораторії. Світлана Іванівна працює викладачем біології в цьому ж інституті. А подруги навчаються в аспірантурі на факультеті біології. Анатолій Миколайович прийшов з ними, щоб показати майбутнім докторам медичних наук, як лікується сахарний діабет ефіром, застосовуючи біокоректор. Біокоректор створює вихровий потік ефіра, який створює мікрогравітацію, яка проникає в глибину тіла і, досягнувши судин розруйновує всякі новостворення на стінках судин.

– Олександр Миколайович, давайте познайомимося з Вами, а Ви із моїми подругами та моїм чоловіком, – запропонувала Світлана Іванівна.

Ми підішли до них.

– Це мій друг – Віктор Олексійович Конограй. А я – Олександр Миколайович Василенко, – представився я.

– Це – Валя, а це – Оксана. А я – Світлана, а оце мій чоловік – Анатолій Миколайович, – сказавши, Світлана Іванівна подала руку моєму другу.

Віктор Олексійович поцілував руку Світлані Іванівні і, підійшовши до дівчат поцілував руку Валі І Оксані. Я теж підійшов до них і теж поцілував їх руку.

– Анатолій Миколайович, а шо Ви із Світланою Іванівною будете робити завтра? – запитав я.

– Завтра ж субота. Поки що не знаю, – відповів Анатолій Миколайович. – Світлана, що ми будемо робити завтра? – запитав він.

– Сходимо в парк на орелі – покатаємося. А потім підемо в кіно, – відповіла йому вона.

– Та можна після орелей сходити на річку Дніпро, покупаємося та і позагораємо, – додав він.

– Давайте зробимо групову вилазку на природу. Ти, Анатолій Миколайович, із Світланою Іванівною та її подругами, а я із другом поїдемо катером в гай, – запропонував я.

– Дійсно гарна твоя, Олександр Миколайович, пропозиція. Поплаваємо на матрацах та позагораємо, – погодився Анатолій Миколайович. – Як дівчата поїдемо в гай? – запитав Анатолій Миколайович.

Дівчата радісно погодилися і стали визначати час зустрічі в річпорті.

– От і добре, Тоді до зустрічі о дев’ятій годині в річпорті, – сказав я. і попрощавшись із ними ми з другом пішли додому.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!