04.07.2018 22:12
для всіх
70
    
  - | -  
 © Василенко Андрій Антонович

Ковчег еволюції

Теосфічне суспільство

Я сів за ноутбук в включив Інтернет. Знайшовши цікаву книжку «Разоблаченная Изида – ключ к танам древней и современной науки теософії» я став читати.

Автор Цієї книги свій труд присвячує «Теософічному суспільству», яке було засновано в Нью-Йоркі в 1875 році. В книзі розповідалося про теософістів і про різних феноменів та про пророчество.

Теософісти, так же як платоністи, розглядаючи вивчали життєві прин-ципи, лежачі в основі філософії древніх філософів. Вони ще розглядали і вивчали душу і вірили в її існування, як духовно матеріального тіла.

Теософічне суспільство було засновано в в Нью-Йоркі в 1875 році. Його ціль – знищити зло і посіяти добро. Вони проводили експерименти з феноменами білої і чорної магії і пропагували серед бідного населення істину чесних феноменів, розкриваючи обман феноменів, таких як феномени-фокуники, феномени-пророки. Приводилося багато різних прикладів, в яких розповідалося про феноменів.

Було таке, що стіл повертався і піднімав сої ніжки по черзі навіть тоді коли на ньому сиділа людина. Або частина хмар швидко перетворилася в зміїну голову в неї був рот, з якого висовувалось щось таке схоже на язик. Або ще таке чудо: посередині стола лежав олівець і декілька листків папера. Олівець піднявся на своєму вістрі і, зробивши декілька ривків у напрямку до папера упав. Потім він піднявся знову і, просунувшись до папера упав на папір.

В кімнату зайшла Валя.

– Саша, ти щось читаєш в Інтернеті, що цікаве?

– Ти ж, Валя, мене знаєш, якщо не цікаве, то я б не читав, – відповів я, усміхаючись і, підійшовши до неї поцілував.

– А, що саме знайшов?

– Ти, Валя, лягай відпочивай, а я розкажу про те, що я вже прочитав і буду читати далі, а ти будеш слухати, – запропонував я.

Я Валі розповів про те, що прочитав і став читати далі про різних феноменів-фокусників. Серед них був і такий феномен-фокусник. Цей феномен-фокусник поставив на підлогу пустий квітковий горщик і попросив, щоб його друзям дозволили принесли небагато землі. Отримавши дозвіл він послав чоловіка і той приніс йому невелику кількість свіжої землі і висипав у горщик. Потім він вийняв із своєї корзинки суху кісточку мангового плода і її передав оточившим його глядачам, щоб вони впевнилися, що кісточка дійсно суха. Потім фокусник вигріб тріщки землі із середини квіткового горщика і помістив кісточку у створене заглиблення. Потім він засипав кісточку вигребленою землею і полив зверху невеличкою кількістю води. Потім він укрив квітковий горщик від поглядів, накинув на нього простинь, підтримуючу невеликим триніжником. І тепер серед гучного хора голосів присутніх і тра-та-та маленького барабані кісточка проростала. І після того, як простинь відсмикнули в сторону був видний ніжний листочок чорнувато-коричневого кольора. Простинею знову засунули горщик, і заклинання відновилися. Пройшло небагато часа, як простинь відсмикнули вдруге і тоді стало видно, що перші два листка замінилися декількома лисками і рослина вже виросла в вишину на десять дюймів. Коли третій раз простинь відсмикнули в сторону листя стало набагато густіше і рослина досягла вже 13-14 дюймів. В четвертий раз при таких діях у малесенького деревця вишиною 18 дюймів було вже 12 манго плодів. Накінець, через 3-4 хвилини простинь зовсім прибрали і фрукти, володіючі повним розміром, хоч і не зовсім зрілі, були зірвані і вручені глядачам, які, спробувавши, сприйняли їх пошти зрілими і кисло-солодкими на смак.

Далі в книзі – в другому розділі розповідалося про пророчество.

Описувалося проходження першого еволюційного цикла в двох областях – в Дніпропетровській і Кримській.

Писалося про те, якщо екстрасенс володіє здібностями зчитувати з ефіру інформацію, то це значить, що в нього вже функціонує резервна частина мозка, і її флюїд (здібність) вже підсвідомо виконує зчитування інформації з ефіра. Ці невідомі здібності так званий флюїд резервної частини мозка зчитував інформацію з космічного ефіра так, як тюльпан має сій флюїд і відбирає свій колір із чорної землі. Що це все відбувається завдяки ефірним електромагнітним хвилям, які придають рухливість всім атомам, бо вони за будь яких обставин вступають в біохімічний та біофізичний синтез, в якому відбуваються непередбачені різні реакції: хімічні, фізичні, біологічні, магнетичні, електричні, звукові та барометричні (тискові). В результаті цих реакцій створюються на атомному рівні різні енергії різної сили, які використовують у своїх цілях всі феномени, і в тому числі й екстрасенси, володіючі флюїдом зчитування інформації із ефіра

Писалося про те, як згідно глобусної карти Земної кулі була розроблена їй тотожна карта ефіра по кожній області України з її назвою, та про те, що в ефірі кожної області є вся її діяльність, яка накопичувалася, як у калейдоскопі, ще з незапамятних часів. І все це розглядалося пророком через Машину Часа, електронно-комп’ютерне устаткування і відповідні прилади та устрої.

Далі в книзі писалося про проходження першого еволюційного кола людини, в Дніпропетровській і Кримській області.

Описувалося як в Дніпропетровській області в різних селах, полях, лісах жили люди, які на галявині ліса збиралися голі і ламали сухе гілля, викрешували вогонь і розпалювали дрова, обдирали шкіру кабана, і кам’яною сокирою одрубували з уже обідраного кабана куски м’яса, і на кам’яних жаровнях перевертали в товстеньких кам’яних шампурах куски м’яса і гризли із шампурів м`ясо і шили із тигрових та лисичих шкур різний одяг.

Описувалося як в полі на току зібралися люди. В ромові вони обговорювали свого пана, який соєю бандою повбивав усіх панів цієї області і привласнив всю землю області і в декількох районах назначив своїми заступниками людей із свого села.

Описувалося місто, в якому вели розгул танки, кулемети, пушки, гаубиці, а через декілька хвилин палало все місто від вибуху атомної бомби.

Після цього знов у цій області описується знову місто: на площі зібралися люди з прапорцями та плакатами. Потім почалися виступи. Ці виступи закликали до покращання життя в цьому місті.

Описувалася Кримська область та міста в оточенні гір і близь моря, 

які заливає вода, а через декілька секунд повністю зникло під водою.

В такому темпі закінчився перший цикл еволюційного розвитку людини в Дніпропетровській та Кримській області.

Далі став описуватися другий еволюційний цикл розвиткц людей в Дніпропетровській і Кримській області.

Другий еволюційний цикл розвитку людини проходив точно по сценарію першого еволюційного цикла.

В кінці розповіді говорилося про те, як пророк, розглянувши ефір через Машину Часа, електронно-комп’ютерне устаткування і відповідні прилади та устрої дійшов висновку про наше майбутнє, сказавши, що буде третя мирова війна.

– Дійсно цікаве, – сказала Валя.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!