13.12.2019 11:16
лише 18+
137
    
  4 | 4  
 © Роман-Мтт

Аквапарк

Аквапарк

Утопія

27+ (я серйозно, бо можливо)


2011 рік. Літо.

Таргани жили на тілі Ростіка вже два тижні - прямо навпроти вікна. Іноді під шкірою набиралася рідина, тонкий шар напівзгнилого епітелію лопавсі, і гній стікав донизу. Таргани такі моменти називали "аквапарк" - вони купалися в цій жижі, борсалися, а потім задоволені і втомлені поверталися на сухі ділянки, щоб поїсти для відновлення сил. Життя - буяло і квітло! Таргани називали це "Ростікові блага", які він полишив їм, як перестав рухатися: Ростіковий запах, розкішне пригошання і, звісно, божественний аквапарк!

А потім Ростіка знайшли: сусіди, мєнти, дезинсектори. Тіло прибрали і життя стало сумним і голодним, а потім ще і отруйним. Тим хто вижив - втрачений ареал довелося покинути. І потім в легендах, що кочували з покоління до покоління старші оповідали меншим про Втрачений Рай. А окремі сміливці навіть намагалися відвідати заборонені території, і навіть окремі з них іноді поверталися до колонії.

Якось з забороненої території полинув дивний смачний запах. Сміливці наважилися відвідати терени втраченого раю. Вони повернулися і розповіли, що рай відновився. Старійшини відмовляли молодих. Але щось незаладилося, і частина колонії вирішила піти. В легендах це називали потім Великим розселенням.

Ніхто не повернувся з тих хто пішов. Лише страшні звуки і грюкання час від часу розносилися з теренів Втраченого Раю. А потім, з`явився один втікач. Він розповідав страшні речі: як щось велике чавило одноплемінників. "Прокляття Ростіка", називали це в легендах. Втікача принесли у жертву духу Ростіка, щоб він не гнівався на колонію і їх не знищили, як колись...


3011 рік. Літо.

В центральному Храмі Ростіка святкували дні "Святого Аквапарку": приносили в жертву дві тисячи "втікачів, що проливали свою гемолімфу, яка несла істине розуміння Ростіка", молилися і дякували через інтернет трильйонами колоній одночасно про дарування цивілізації нового Раю. А потім влаштовували масові купання на підгодовлених зарання людях, яких вирощували для того цілий рік в спеціальних лабораторіях. Життя знову буяло і квітло.


Фінал.


ПС. Отак на всілякому лайні можна збудувати цілу цивілізацію, бо Ростік дійсно був гівно-людина.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 16.12.2019 12:41  Тетяна Белімова => © 

Ну у Вас, Романе, просто "жизь в гробу" вийшла)))) Чи це політична сатира?

 14.12.2019 17:41  Шепітко Олександр => © 

Додам до слів попереднього коментатора: Бридко, але мало(( Не в кожного вистачить фантазії заповнити пробіл довжиною в тисячу років. Міг би хоч натякнути, що там було. Бо так якісь Темні тарганячі віки виходять.

А в іншому впізнаю стиль, дякую))

 13.12.2019 19:42  Каранда Галина => © 

Супер. Бридко - але супер!

 13.12.2019 11:53  Каранда Галина => © 

Після такого попередження відкладаю текст на вечір...