19.03.2022 15:22
для всіх
198
    
  4 | 4  
 © Борис Костинський

Думки з приводу війни

з рубрики / циклу «Роздуми»

24 лютого 2022-го року приголомшило абсолютну більшість українців. Як таке могло статися?! Чому?! Боже, за що?!

Для СВІДОМИХ українців("бандерівців"), котрих на цю знаменну дату в Україні було приблизно десь з чверть від усього електорату, ніяких питань і ахів не виникло - усе було очікувано і дуже давно чітко зрозуміло: Московія та московити - ракова пухлина на тілі нашої планети і поки її повністю не видалено, вона однозначно буде метастазувати в усі можливі боки.

Про сутність Московії говорили усі українські Провідники - від Кобзаря до Дмитра Яроша. Але абсолютна більшість українців те слухали, та не чули. На кінець лютого поточного року історію України знала відверто мізерна кількість громадян нашої Батьківщини. Тому й такий шок, і такий розпач та паніка. Ті, хто історію України читали, ні шоку, ні розпачу не відчули - усе логічно і усе традиційно - Москва знову(В КОТРЕ!) нищить українців...

А тепер про те, що ж буде далі. Господь великий та милосердний - Він не залишить українців без Його надійної руки! Але Він і покарає тих, хто, власне, україцями бути давно перестав. Час масового нищення манкуртів-хохлів прийшов і не даремно найбільші руйнування відбуваються зараз саме в регіонах, де власне українського залишилося вкрай мало - практично повністю російськомовні Чернігів, Суми, Київщина, не кажучи вже про Південь з одним з головних осідків промосковського ОПЗЖ - Маріуполем, потерпають від московитів просто страшенно. Це не є випадковістю. Це повністю укладається в Божий Промисел, коли кара падає на тих, хто від свого відпав і перетворився на людей-"какая разніца". Господь знову дає українству шанс стати самими собою і перестати масово реготати від дебілуватого російського гумору всіляких там кварталів та турбошоу, не кажучи вже про масові походеньки на московських "митців", на кшалт підорів Баскова та Кіркорова. Господь указує Його заблукавшим вівцям вірний шлях. Хвала Господу за Його мудрість та справедливість! Україна на шляху до СВІТЛА! Слава Україні і смерть Московії!


19.03.22р., Рочестер, штат Нью-Йорк, США

Борис Костинський цікавиться

  • Борис КостинськийМожете залишити хоча б два слова чи лайк?
  • Задонатити
  • Добровільну фінансову допомогу на розвиток проекту у вигляді довільної суми коштів, яка Вас не обтяжує, можна швидко надіслати за вказаним під кнопкою "Задонатити" посиланням

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!