11.10.2011 01:15
-
358
    
  2 | 2  
 © Каранда Галина

Майонез

Майонез

з рубрики / циклу «ГУМОРня»

Оце зараз телевізор хоч не включай. Я вам правду кажу: всі болячки – од телевізора. Судіть самі. Ось тільки-тільки розказували про майонез, мовляв, отрута це превелика. А ми якраз салат олів’є їли. То чоловік за живіт відразу схопився і кудись побіг. 

Вертається – жовтий весь, а тут – рекламна пауза. Про те, який гарний, добрий і корисний той таки майонез. Мій благовірний взявся за голову, застогнав якось дивно і з хати втік. 

Слабі вони, мужики. Ну я баба стойка: сиджу, далі дивлюсь. Тільки канал переключила. Тут саме розказують, з чого ковбаса робиться. 

Я про всяк випадок олів’є подалі відсунула. Переклацнула далі. Взнала, що мені не вистачає кальцію, що прямо зараз мої зуби руйнують бактерії (чи навпаки бактерії руйнують зуби). 

Через три хвилини зрозуміла, що в мене целюліт, перхоть, ламкі нігті, суха шкіра і пошкоджене волосся. А була ж баба, як баба, доки телевізор не включила. 

Отож – всі болячки від нього. 



травень 2011

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 11.10.2011 18:32  Оля Стасюк 

А мені згадалася розповідь, як у медуніверситеті хвороби вчать. Студенти-хлопці, які були не дуже великого розуму, знаходили в себе всі симптоми, в тому числі й брюшної вагітності!


 11.10.2011 10:28  Тетяна Чорновіл => © 

:)))))))) Мій чоловік почув з телевізора, що в згущонку додають клей ПВА. Тепер не вживає, хоч раніше млів за ним! А я гадаю, якби розбавили ПВА спиртом, то випив би і не закусював!!! Телевізор я не дивлюсь!  А нащо мені той пристрій? Всі новини і фільми є в інтернеті! Без реклами і в зручний для мене час!!!
Але згодна з автором, що реклама і антиреклама додає проблем! Раніше в ковбасу додавали туалетний папір, але про це не тринділи на кожному каналі! Спокійніше якось жувалося! :)))))))))))