29.10.2011 16:25
-
1983
    
  - | 1  
 © Оля Стасюк

Класика

Класика

150 слів

Вона любила слухати музику під настрій. 

Обожнювала Шопена «Весняний вальс» - саме таким був її характер. 

У моменти радісного збудження з її вікна чулися ноти «Шторму» Вівальді. 

Сум тонко видзвонював клавішами в «Адажіо» Баха чи «Лакрімозі» Моцарта. 

Щастя пульсувало з усмішки сороковою симфонією того ж-таки Моцарта. Музика одного композитора знімала з неба зірки протилежних відчуттів. 

В час душевного розслаблення серце вступало в ритм надзвичайно мелодійної і чарівної «Маленької прелюдії» Баха. 

Щаслива інтрига і таємниця так і била з прихованої скрипки «Зими» Вівальді. 

В один чарівний весняний день раптово зайшов Він. 

- Що ти слухаєш? 

Її очі не помітили незадоволення на його вустах... 

- Рахманінов «Ніжність». 

Гарячі чаруючі очі звелися в пошуках розуміння. 

- Хе, класика! 

З презирством кинутий смолоскип на чудовий ліс почуттів, що вона так довго ростила, заглушив стукіт віддалених кроків. 

Того вечора з її вікна линула єдина музика, що її підтримувала і заспокоювала у найважчі хвилини – «Аvе Маrіa»... 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 29.10.2011 20:32  © ... => Каранда Галина 

Реп зі змістом не чула, не знаю, що таке "Арія" - це уривок з опери, за муз. грамотою, чи ще щось? Вдячна за підтримку. Я теж люблю різну музику, але це - моя улюблена. Часто під неї сиджу на порталі:))))))

 29.10.2011 19:39  Каранда Галина => © 

я люблю класику... але можу й Арію послухати... і реп, якщо зі змістом... якщо в когось інші смаки, це не означає, що він поганий. Але це точно означає, що спільне життя неможливе...тому ти права, Олю!

 29.10.2011 17:53  © ... => Тетяна Чорновіл 

У її випадку(з власного досвіду) не все так просто... Може, вона і хотіла його пробачити, та він сам не спілкувався навіть більше... Нині у підлітків це щось схоже на "ботаніків", з якими краще не зв"язуватися!

Ви ще вірите в більшсть нормального суспільства підліткв...

 29.10.2011 17:43  Тетяна Чорновіл => © 

Лірична героїня така витончена! Але може їй варто було б спробувати зрозуміти Його? Може він математик, юний геній, який щойно довів теорему, над якою марно билися уми людства.... Це, якщо високими словами.
А простіше: варто спробувати заглянути і в його світ. Може він по своєму цікавий! Не всі пройдисвіти, хто не розуміє музику!