31.01.2012 19:04
-
270
    
  3 | 3  
 © Оля Стасюк

Казочка, але правдива

Казочка, але правдива

Імениннику

З найщирішими побажаннями

Одного зоряного ранку, коли Сатурн тільки-но прокинувся під ніжним промінням Венери, народився маленький робот-мислитель. 

Передусім він відрізнявся тим, що все відчував серцем. Інші його родичі і друзі просто переносили з місця на місце предмети, щось будували, розбивали, складали, пересипали... А цей робот, виконуючи потрібну роботу, часто замислювався, задивлявся в зоряне небо... Він прагнув нових відкриттів! Отже, одного разу, зібравши свої шурупи і підзарядившись з наймоднішого трансформатора Сатурну, сів у власну конструкцію з підшипників і полетів у незвідані простори. 

Якби ж-то комета не завадила рухові!!!!!!! 

Ракета вмить розлетілася, потрапивши в її вихор, і робот втрапив на дивну зелену планету, просто в центр Києва. 

Трохи засмучений невдачею, він одразу і не помітив, яке це гарне місто. А потім замилувався - Хрещатик, каштани, високі будівлі... І вирішив він присвятити себе цій красі. Він став будувати будинки, але тепер його робота була наповнена теплом, щастям і добром. 

Ще й нових друзів знайшов! Одного разу, втрапивши в Інтернет, він помітив чарівний сайт, який був такий же зелено-синій, як і ця чудова планета. Там знайшлося багато хороших людей, з якими він одразу ж подружився, підписавшись Новіковим Олександром. Інколи робота, інколи метелиця, інколи телефон роз"єднували його з щастям поспілкуватися з однодумцями, але інопланетянин боров всі труднощі. Перші ж твори робота були наповнені незрівнянним розумом, так що йому доводилося дещо і тлумачити. Але нові товариші все рівно його полюбили. Часто він розвіював їх смуток своєю грою на баяні(звичка ще з Сатурна), веселив, лякав для жарту(правда, одна виявилася аж занадто ляклива, то Сашко її останнім часом жаліє). За це його називають тут веселим пухнастим Чебурашком))) 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 02.02.2012 17:31  Сашко Новік 

Video YouTube

 02.02.2012 17:23  © ... => Сашко Новік 

Гарний)

 02.02.2012 17:23  Сашко Новік => © 

а зміст який)

 02.02.2012 17:13  © ... => Сашко Новік 

Весела музика)

 02.02.2012 11:51  Сашко Новік 

Video YouTube

 01.02.2012 18:45  © ... => Сашко Новік 

Нормальний, з вушками пухнастими))

 01.02.2012 18:45  © ... => Тетяна Белімова 

Не знаю, де ніжне)) Дякую)

 01.02.2012 18:44  © ... => Каранда Галина 

Ага, Венери, Венери)

 01.02.2012 11:33  Сашко Новік => © 

дякую, сподобалося. було весело, всю "подноготную" виклала))) от тільки трансформатор був не наймоднішим, а старий, потертий, але рідний))))

 31.01.2012 23:54  Каранда Галина => © 

а я знаю, чому він прилетів на Землю!)щоб до Венери ближче! бо надто маленькою вона з Сатурна здавалася!)))) дуже людяний інопланетний робот виявився!)

 31.01.2012 20:37  Тетяна Белімова 

Олічка! Вітаю! Думаю Ваше привітання, таке ніжне й ліричне, найбільше сподобається Саші!

 31.01.2012 19:20  © ... => Тетяна Чорновіл 

Нічого, він мене зрозуміє)

 31.01.2012 19:20  Тетяна Чорновіл => © 

:)))) Все так і було, Олю!!!! Тільки він потрапив не в Київ, а в чарівну Калинівку, у яку зразу ж закохався! І зводити став не будинки, а дитячі ігрові майданчики!!! Отакий-то дивний робот!!!