...і на завершення нашого сьогоднішнього випуску, пропоную вам сюжет з галузі людиновиробництва. Нещодавно відомий концерн "Цивілізоване суспільство" провів презентацію концепт-версії людини майбутнього. Модель представляє собою засіб швидкого спалювання життя з економним, малолітражним серцем та зменшеною масою мозку. За базу було взято давно вже відому модель "гомо сапієнс", з приміненням більш агресивних, але обтічних обвісів, оздоблення корпусу якісним шкірозамінником з ергономічним дизайном та легкістю керування. Система охолодження двигуна примусова, триступінчата коробка передач: поїсти, поспати, потрахатись, мінімальний обертовий момент від однієї зради за грошову одиницю. Завдяки використанню новітніх технологій і матеріалів досягнутий високий рівень байдужості та егоїзму. Запуск масового виробництва планується вже через рік-півтора.
На сьогодні це всі новини. А я нагадую що з вами був Середньостатистичний Ведучий Посереднього Випуску Новин. Залишайтеся з нами!
Клас! ...мені чомусь нагадало школу де не вчать, а ламають особистість, і виготовляють середньостатистичних
20.08.2012 22:24 Ем Скитаній
у нас тут, на сході, зустрічаються такі "людоконцепти" - плазують навіть перед червоними шпалерами...ностальгують. то, певно, якась нанотехнологія...чи що?..
Саша, ти - наша людина. я давно підозрювала, а тепер точно знаю, що з тебе б вийшов прекрасний письменник-фантаст, якби лиш тобі трохи більше часу... соціальна фантастика - саме те!) класно.
20.08.2012 17:41 Оля Стасюк
А ті, що навколо, то все проби?
20.08.2012 17:39 Володимир Пірнач
Думаю проканає такий вид продукції, і навіть більше того, здається вже давненько почався випуск таких моделей, з трьома ступенями і обмеженим мозком - такий-собі "економ варіант". З першим тебе :) Плюсую.