19.02.2010 21:03
-
1470
    
  3 | 8  
 © Діана

Якщо хочеш бути щасливою відпусти все до кінця і перед собою ти побачиш свободу

Так не хочеться починати все з початку. Чи потрібно мені це? Нові почуття, переживання, те, що заставляє твоє серце калатати безперервно. Коли він мовчить не здвонить, заставляє тебе робити поступки, які можуть пошкодити лише тобі?! Коли ти можеш сказати "стоп!!!". Пожити для себе. Чому ми не маємо такої можливості, від кого це все залежить? Коли ми перестанимо задавати собі ці дурацькі питання. Але деколи і це хоть не надовго але спасає від лишніх думок. Як хочеться від когось підтримки, розради, розуміння і в одночас не бути слабкою. 

Забути про страх!!! Це єдине наше слабке місце. Знайти всобі слабинку і переступити через неї не задумуючись про наслідки. Просто ти тоді стаєш вільним від усього, а для того потрібно віддати все до останього. 

Може страх перед самотністю, що ми нікому не будемо потрібні. Ми граємо і в моменти програшу боїмось почати все з початку. Може щоб перебороти страх треба, ще раз пройти похожий шлях з людиною в якому ти будеш впевнена, а якщо щось поміняється, якщо ти зрозумієш, що тебе зрадили, обманули, насміялись над тобою, ти просто обернись плюнь і розітри. Но не бійся бути почутим, не ховайся, живи дальше, не втрачай те чого могла би мати. Поміняй страх на силу, мужність, любов до ближнього.  

Тільки ти можеш розібратись із своїми думками, своїм серцем. Зроби в цю секунду, негайно, те чого тобі хочеться найбільше, незадумуючись, а наступним буде вже нова подія цікава, наступна ще цікавіша. Створи навколо себе життя по твоєму бажанню. 

Но тобі прийдеться судити тільки власні поступки назад дороги вже не буде. Вибирай, або ти живеш,як ти хочеш і відповідаєш за все сама, або як живуть всі і за тебе вирішують інші. 

Мені самотньо, хто би коло мене не був, я не відчуваю спокою, легкості. Можливо просто потрібно розслабитись, но не мовчати.  

Проснутись рано затримати дихання настільки наскільки вистарчить мужності і коли вдихнеш нове повітря почнеш цінити кожну секунду свого ще не прожитого життя.  

Не роби собі боляче. Позволивше це ти будеш отримувати багато травм від постороніх навіть чужих тобі людей. Будеш шукати причину, а вона проста і зовсім близько. 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 10.08.2010 01:17  своя роль => Етерніті 

...сподобалаись вибрані слова! Занадто сумно, та якось підбадьорює, десь всередині!

 22.02.2010 23:33  ЛІДІЯ => © 

Часто запитуємо в себе:"Що таке щастя? Я - щаслива?" Та відповідь у кожного буде різною, бо критерій щастя кожен розуміє по-своєму.Це не означає,що ми не погоджуємося з думками інших. Ні! Ми їх не відкидаємо, а тільки узагальнюємо і робимо власні висновки.Іноді дійсно, як зауважує автор, треба подолати перешкоди на власному шляху, щоб відчути щастя, а іноді - просто переступити через них і зрозуміти це почуття.Зрештою, наше щастя - у наших руках! Ми його творимо самі.

 21.02.2010 18:16  Етерніті => © 

Звичайно, бути з тим, хто Вам не підходить, не варто. Кожен сам коваль свого щастя, і кожен має можливість обирати, з ким бути. Це і є свобода, свобода вибору. Але якщо (цитую) "мені самотньо, хто би коло мене не був, я не відчуваю спокою, легкості" - напевно, треба задуматись. Повірте, не всі чоловіки безсердечні зрадники, може, Ви просто таких обираєте?
Я ж веду до того, що якщо між двома людьми є хороші стосунки, і тут раптом (цитую) "він мовчить не здвонить, заставляє тебе робити поступки, які можуть пошкодити лише тобі", варто спробувати зрозуміти, чому так, і виправити, а не ображатись на всіх і все. Кохання будується двома людьми, і якщо щось не так, як хотілося б, - в цьому винні обоє цих людей, і ніхто більше.

 21.02.2010 15:36  © ... => Етерніті 

Навіщо бути коло того хто тобі не належить чи не підходить.
Закриватись у собі не даючи відкритись повністю життю. Свободу ми отримуємо лише тоді коли поруч та людина з якою ти маєш про що помовчати. Зрозумієш лише тоді коли слова будуть лишніми. У кожного є свій шлях, який має пройти не жаліючи ні про що. Але не озертаючись. Цінити дорогоцінні миті життя. Давати свою любов не вимагаючи віддачі. Но для того тобі потрібно часу, терпіння і великого бажання.

 19.02.2010 22:04  Етерніті 

Цікаво...
Звичайно, свобода - це добре, але чи не здається Вам, Діано, що та свобода, яку Ви описуєте, більше схожа на горделиву самотність ображеної на весь світ дівчинки?
Відпустити і наплювати на все і всіх найлегше, а як щодо втримати, спробувати зрозуміти і побудувати щось?