28.03.2013 16:28
для всіх
252
    
  - | -  
 © Галина Перуцька

Мрії

Цікаво, а про що Ви мрієте??? Адже, у кожної людини є різні мрії, без сумніву їх дуже багато. Більшість людей мріють про розкішні речі та багато грошей, ці мрії, аж занадто примітивні, адже вони матеріальні. Ці мрії смердять непотрібними дрібними коштами, яких ніколи не буде багато, а тим більше достатньо. Для цих мрій не потрібно духовно та морально виховуватись, а навіщо? Вони ж буденні та пройдешні, можливо завтра їх і не буде. Ці мрії мають здатність розвіятись, як дим і зникнути попелом по вітру, неначе й не було ніяких тих омріяних думок. Сьогодні, одна з твоїх матеріальних мрій здійснилась...ти щасливий??? Ну, без сумніву ти скажеш, що "так", та скажи, тобі хтось допомагав втілити її у життя, заробити на неї, зробити все можливе, для того щоб ця мрія стала дійсністю??? Якщо ти сам робиш своє життя матеріально щасливим, то я вражена, ти заслуговуєш на повагу усіх оточуючих, які голодно спостерігали за твоїм шляхом до здійсненя тієї довгоочікуваної мрії. Та якщо ти, постійно здираючи з батьків останні кошти, стаєш псевдо щасливим, то мені тебе шкода. Я дійсно співчуваю тобі, так само, як в даний момент співчуваю і собі, адже мої мрії стають здійсненними за рахунок батьків, а я стою на місці, деградую у рішеннях і кидаю слова на вітер, так, так...це дійсно жахливо.

Та й всі ми забувши про моральне та духовне, прагнемо лиш до бажаного!

А так хочеться мріяти про незвичне для нас, наприклад, про взаємність. Адже її так мало у нашому світі. Без взаємності, почуття не будуються, без неї немає і вірності, а без вірності і любові. І так хотілось би, щоб ці цінності ставали мріями для кожної людини, тому що вони вічні, в них немає звичної банальної буденності, в цих цінностях є серце і душа, а це головне, побільше б таких щирих мрій.



Україна, Буча., 28.03.13

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 29.03.2013 12:09  Володимир Пірнач 

Блаженні першопочатки)
Я так розумію пишете ви не так давно.
Непоганий старт, але це скоріше думки вголос.

 28.03.2013 23:07  Тетяна Белімова => © 

Про мрії... Про мрії? Чомусь вийшло занадто дидактично, як на мене!))