23.01.2014 00:06
для всіх
199
    
  1 | 1  
 © Дотик Ніжності

Для тих, хто змінити світ...

Кожне кохання має свої закони розвитку, свій вік, як життя людське. У нього є своя розкішна весна, своє спекотне літо, нарешті, осінь, яка для одних буває теплою, світлою і родючою, для інших — холодною, гнилою і безплідною.
В. Бєлінський

Хтось сказав, що «Кохання – це все. І це все, що ми знаємо про нього.». Але чи це так, насправді? Можливо, я напишу зараз абсурдну річ, але кожен із нас, насправді знає про кохання лише те, що прочитав в різноманітних книгах і те, що дивився в сучасних мелодрамах – ніхто не хоче створити власну історію кохання. Запитаєте, як це? А я дам на це просту відповідь: « Запитайте себе: Чим моє кохання, чим моя історія відрізняється від тих, що я вже знаю?». В більшості відповідь буде проста: нічим. І це дуже сумно. Хоча знайдуться сміливці, які скажуть, що в них, як ні в кого. Але я б не поспішала робити таких сміливих висновків, ви ж не знаєте чи це так?. Можливо хтось в саме цю хвилину, секунду пише роман чи сценарій саме про вашу історію, можливо знімається фільм про ваше життя, адже ви також живете тим, що бачите навколо, як і всі інші… Я не хочу і не буду переконувати вас далі, чому це так. Можливо, настане час і ви самі про це дізнаєтесь, але це буде згодом… А зараз постарайтесь зробити все, щоб ваша історія стала не такою, як у всіх: робіть те, що вам підказує серце, можливо, навіть божевільні речі!; говоріть те, що думаєте, не звертаючи уваги на інших – ласкаві, ніжні слова; скажіть, якщо вагаєтесь «Я тебе кохаю!» і вам одразу полегшає; посміхайтеся іншим і всі будуть посміхатися вам; побільше проводьте часу із коханими – вони цього заслуговують. Звичайно, що це лише маленька доля всіх тих порад, які я повинна була б написати, але інших я просто не знаю. А тому вірю в те, що той, хто прочитавши це, обов`язково зробить крок всупереч всім – розпочне писати власну історію, яка буде найкращою з-поміж усіх.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!