01.07.2010 23:38
-
1074
    
  2 | 4  
 © Сахарок

Вільна...

Вільна...

Простягаєш руки, але наштовхуєшся на прозору стіну - ти в німому просторі, який сковує твої рухи та не дає дихати. Тобі страшно ! В розпачі б`єш маленьким кулачком по склі, та чуєш лише монотонний відгук... Це скло? Байдуже... Безпорадно падаєш на коліна, здіймаючи хмарку пилу, сльози капають на землю, притрушуючи його... 

Не знаючи що робити, ти просто чекаєш, чекаєш, слухаючи стук власного серця та відчуваючи як кров б`є в скроні. Ти не знаєш чого чекати, божеволієш від цієї тиші... Стільки ще ?! 

Без жодного скрипу невидимі стіни насуваються на тебе... Твої очі не можуть це побачити, все так як і було секунду, годину, день, вічність тому назад ! Але щось відбувається в повітрі - його наче стає менше, менше...Тобі тісно, ти задихаєшся, пересохлими губами намагаєшся закричати, але голос тебе не слухається, чути лише тихий шепіт: "Я так хотіла..." 

Без сил, м`ягко падаєш на землю, та звук такий, ніби розірвався всесвіт !!!Скляні стіни розлітаються на безліч сяючих шматочків, осипаючи твоє тіло колючим дощем... 

Ти вільна ! Вставай ! Лети ! 

Та ти лежиш... Звідкісь подув ледь чутний прохолодний вітерець, в чорному небі блиснув перший блідий промінчик... Підводься же! Ти лежиш... Ти нечуєш.. .Навкруги лише тиша, і уже не чути стукоту твого серця... 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 01.07.2014 02:32  Панін Олександр Миколайович... => © 

Розчинити гріх. Звідки - не пам`ятаю.

 01.07.2014 02:30  Мальва СВІТАНКОВА => © 

Моторошно трохи та пронизує відвертість відчутого, прожитого.

 01.07.2014 02:21  Панін Олександр Миколайович... => © 

Є ще одна спроба: коли біль охоплює так, що майже вже не відчувається, відпусти думки, напружені нерви, м`язи, відчуй, як тебе охоплює, неземне блаженство, а біль щезає. Це не насолода болем( боронь боже), адже біль повинен слабшати, слабшати..
Ченці називають це - рочинити гріх у благодаті. Це важко, неймовірно, а може спробувати. раз, другий ....Все одно гірше вже не буде (на даний час).

 14.11.2012 01:39  Каранда Галина => © 

 

з днем народження!

 10.07.2011 18:19  Оля Стасюк 

Дуже гарно і натхненно. Сподобався політ думки щодо перепони для волі у вигляді стін.

 08.07.2010 18:03  Олег Ангел 

Ця фраза,дуже драматично доповнює цю прозу!Клас.Мені сподобалося.Тільки настрій трохи впав.Але все одно ніжно написано!!!!