15.05.2014 21:36
для всіх
219
    
  3 | 3  
 © Ем Скитаній

Репліка

Репліка

а у нас усе пройшло спокійно - без галасу і пилу було двухсотвідсотково проголосовано за "лунарик" - таке собі кримінально-олігархічне територіальне утворення - затим влаштували шабаш на площі біля міськради, над яким майорить московитський триколор - і стовпище раділо - сусіди трохи подобрішали до мене, ба! навіть моя мова їх не дуже так вже й дратує - але мої висловлювання щодо усієї тої дурні, яку вони вчинили, великодушно вислуховують як скарги старої хворої людини на болячки - їм добре від усвідомлення виконаної місії, дуже важливої, державної ваги! справи, а саме - утворення власної "республіки" - і тепер з нетерпінням очикують нових паспортів цієї "республіки", карбованця і війська москалів, які наведуть( як на їхню думку ),  врешті решт, "порядок" і приєднають їх до Московії, де( і вони у цьому упевнені! ), "рай і благодать" - краще, як вони кажуть, бути "под Росією"...?... - і я у котре вже переконався у тому, що донбаський хохол, якого давно перетворено у комунятського совка, дуже звик жити у злиденному, пригніченому стані - він так і не зміг здійнятися у повний зріст у волі і стати хоча б хозяїном свого власного побутового буття - і оце тепер під конвоєм паханату покірно повзе навколішках у прірву... - жаль... - у мене таке враження, наче мене повернули до сталінських часів, яких я не знав... - тяжко усе це бачити і споглядати людей, в мізках яких міцно сидить бацила зненависті і страху перед свободою і людською гідністю...

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 18.05.2014 17:49  Деркач Олександр => © 

вірно підмітили - страх перед свободою і ненависть до людської гідності...

 17.05.2014 19:38  КАТИНСЬКИЙ ОРЕСТ => © 

Я дуже часто бував колись на Донбасі, по роботі, і маю безліч друзів там...можу сказати, що їм вбили в голову все це бачення життя...і потрібен час --- КОЛИ УЧЕНЬ БУДЕ ГОТОВИЙ, ТОДІ ВЧИТЕЛЬ ПРИЙДЕ І ВІДКРИЄ ІСТИНУ...

 16.05.2014 20:59  Якобчук Павло => © 

Добродію Ем. Весь "бандерівський" край поділяє Вашу стурбованість ситуацією. Вам снаги, терпіння. Аналіз ситуації Вами поданий віддається болем і жалем. Ніби розум люди свідомо проміняли на "совок" я його лише трохи застав, дивуюсь. Нехай Боже благословіння не відходить від Вас.

 16.05.2014 10:33  Тетяна Белімова => © 

Жахливо... Читати неможливо! Не знаю, як ви там живете! Співчуваю від щирого серця! Тримайтеся!
Вже писала, що все це нагадує бал у Воланда, або "виставку" свино-чорячих рил у Гоголя в "Сорочинському ярмарку". Нечість "резвіться".

 15.05.2014 22:03  Суворий => © 

Людина - істота соціальна. Себто прагне жити в соціумі, який об`єднує спільна мета існування. В кожного власна мета, але має бути ще й спільна для того, щоб всі трималися купи. Зрозуміло, що частина Донбасу випала з соціуму, що називається "українці". Причин можна перерахувати безліч, але це факт. Якби було не так, то вони б виходили б на свої Майдани з власними вимогами, але з жовтоблакитними стягами і не соромились співати "Ще не вмерла України...".

ДНР - це спроба створити з цього утворення власний соціум з власною метою: Придністров`я №2. Українцям на місцях і очільникам потрібно поспішати, бо це ДНР підбере швидко байдужу і найчисельнішу частину електорату. Якщо процес затягнеться, то російське ТВ, яке там ввімкнуть, швидко доведе ситуацію до 80%-одобрямса. Тоді доведеться перемальовувати знову кордони і приймати колони біженців з тих 20% населення, що не ввійдуть в новоутворений соціум. Той же самий кримський варіант тільки там уже була Автономна республіка, а тут намагаються її нашвидкоруч створити, щоб аналогічно використати.

 15.05.2014 13:26  Инна поэт => © 

не усі у нас - "донбаські хохли", є нормальні. Шкода, що усіх, хто жиє у Донецьку бачать такими, що не є українцями. Я наприклад, за єдину країну, та в мене дуже болить серце, коли бачу, що діється у нас.