16.10.2014 20:17
лише 18+
151
    
  9 | 9  
 © Сашко Новік

Фурррпшшш

Ти – кульок. Так, ти – галімий кульок, та ще й з тупорилим написом типу «Мері крістмас» чи «Роуз ред.». Нє! На тобі написано «Дякуємо за покупку». Мало того, тебе хтось намотав на палю і підпалив. І ти гориш, плавишся і скрапуєш. Ну, як в дитинстві, коли ти палив минулорічну суху траву на полі. Пригадуєш? Фуррр – зірвалась краплинка і загоряється ще один острівок. Тільки ти скрапуєш не на траву, а у воду, з певним інтервалом твого життя, щоб швидко охоловши матерія зафіксувала всю її потворність.

О, бабка. Зараз знову почне :»Маладой человек, у вас нє будет гривни ілі две на хлеб». А як отримає своє, то й подякувати забуває. І дочку я твою бачив, такі підбори на звичайну зарплату не купиш.

Мовчки переходжу на інший бік вулиці. Фурррпшшшш.

Але ж якщо всі люди скрапують, то мабуть потрібно і багато води. Океан. Ні, такому мудаку як ти вистачить і брудної калюжі. Кожному мудаку по калюжі. Сам – мудак. І крапай собі – кульок. А чому саме кульок? Ну так раніше, мабуть, було щось інше. Свічка наприклад. Душа горить, тіло розтає. Ренесанс, красота блін, рамантіка. А зараз? Реакція окислення ж відбувається і при горінні. І от ти гориш з кожним вдихом. Так, гориш з усім, з своїми клітинами, думками, з своїм гімном коротше. І скрапуєш. А душа? Теж горить, просто відпочатку являється джерелом надлишкового тепла.

Шо я там слухаю? Музику, бля!

Мовчки передаю навушник.

Це не бу-бу-бу-бу-бу, це «Bad to be bone», мудак!

Мовчки вставляю навушник знову собі у вухо. Фурррпшш.

Так що всі ми, мабуть, запалені кульки. Більші, менші і кожен зі своєю калюжою. Щоб фіксувати. Ось пляма, чорна вся вигинає в пекельній агонії свої скручені, закіпчені щупальці. Це ти посрався з нею через небажану… через зальот, набухався, отримав по морді і більше ніколи її не бачив. А ось ця така наче й нічого, це мабуть наше знайомство…

О, а де це бабка? Третій день не було. Відкапала мабуть. Фурррпш…

Опа, калюжа зайнялася

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 12.02.2016 23:19  Каранда Галина => © 

Фурррпш…

 12.09.2015 14:35  Каранда Галина => © 

найгірше те, що все це так і є... за відчуттями нагадує "душа в шмаття"

 22.10.2014 11:36  Деркач Олександр => © 

Сподобалось

 20.10.2014 18:38  Володимир Пірнач => © 

Прикольно, хоч і не звично тебе в прозі..
Я згадав як колись плавили такі кульочки і "бомбили" ними мурах.. аж якось в дитинство поволокло..
Про калюжі дуже круто сказав.
Вобшем плюсую. :)

 17.10.2014 21:16  Світлана Рачинська => © 

Ну, у тебе просто дар бачити щось глибоке в очевидному... Ти знаєш.... Хм... І я замислилась... От чесно слово не спатиму, провокує і собі пройти твоїм шляхом думок. Класно)))

 17.10.2014 10:30  Олена Вишневська => © 

Сиджу тепер і думаю: А що то на моєму кульку написано?! Тільки справжні тексти зачіпають щось глибоко в "кулькові"))))
Класно! "Фурррпшш....." )))))

 17.10.2014 09:43  Тетяна Белімова => © 

Є тексти які порушують питання балансу в людині. Баланс добра і зла. Зло матюкається і плавиться смердючим кульком. Добро скрапує і опливає свічею. А фінал? Бабки - злидарки вже три дні не видно.