04.11.2016 11:57
лише 18+
237
    
  10 | 10  
 © Оксамит

Unique

Unique

з рубрики / циклу «Палітра мрій»

Щоб підкреслити жіночий шарм-достатньо мінімалізму (Оксамит)

Осінь в цьому році холодна, плаксива, колюча, безколірна і байдужа... Байдужа? Так.., саме байдужа! Треба дуже багато пройти.., треба довгий час, щоб зрозуміти, що таке байдужість. Треба пройти через приниження, "зради", насмішки, зневагу і нехтування.., треба втратити свою самооцінку, щоб впасти на саме дно своєї душі... 

Осінь-не цікава, важка, депресивна і сліпа... Сліпа? Так.., саме сліпа! Пусті відведені очі.., довгий час, немов протертий старий канат, з якого звисає брудне конопляне шмаття. Ще надієшся, ще латаєш, зв"язуєш, але знаєш, що марно... 

Осінь-соло одного інструменту, на якому грає невмілий, "глухий" музикант.., грубими пальцями рве струни і оте "мистецтво" пронизує до кісток... Холод від якого ніщо не врятує... 

Осінь-особливість нездійсненних мрій, без запрошення випити кави... Довга дорога чекання по якій їде старий розвалений трамвай і ніхто не оголошує зупинку...

Осінь-небо яке плаче.., плаче за тим, що пішло назавжди.

Щоб зрозуміти треба пройти через ОСІНЬ.



Йти потрібно приємно і ледве чутно, як шурхіт листя в листопаді... Йти потрібно не питаючи, так як дощ, який змиває краплями думки... Несміливий промінчик сонця, торкався пелюсток примерзлих хризантем, намагаючись відігріти колір. Немов ретельно відміряні дози тепла, затишку і турботи...Щоб відчути особливий аромат, який дає надії на зміни, треба пройти через ОСІНЬ 



Португалія, де осені нема

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 07.11.2016 10:12  Тетяна Белімова => © 

Пані Аллочко, кожне слово близьке! Ніби я писала. Відчуваю те саме, хіба що виразити так само не змогла б. Усі больові точки на мапі Осені...

 05.11.2016 20:21  Люлька Ніна => © 

Дуже гарно!!! Я відчула різні почуття, змальовані прекрасною українською мовою. Чудова проза. Успіхів Вам, Аллочко.

 05.11.2016 16:46  Савчук Віталій Володимирович... => © 

Осінь як жінка! Кожного разу інша... кожного разу не повторна і не передбачувана...сьогодні байдужа, холодна, плаксива, а завтра тепла, кольорова, усміхнена сповнена надій і чарівного аромату запашної ткави, яку смакуєш разом з дорогою тобі людиною... через таку осінь також треба пройти, без зупинок і чатування на оголошення твоєї зупинки, сидячи у веселому кольоровому трамвайчику мрій...Щоб впевнитись в тому, що все врешті реш зміниться треба обв`язково пройти через будь-яку осінь!

 05.11.2016 15:13  Панін Олександр Миколайович... => © 

Не сподіватись (марнотно),
не латати, не зв`язувати порох...
Це марно...
А може таке самокатування
Стає залежністю?
Не примножуй гріх.

 04.11.2016 19:26  Ем Скитаній => © 

цікава у Вас осінь...

 04.11.2016 17:18  Олена Вишневська => © 

....кави?

{#}

 04.11.2016 13:06  Ганна Коназюк => © 

Чудово!!!!!!..... Дуже проникливо!!!!

 04.11.2016 12:07  Світлана Рачинська => © 

Кожне слово, кожне речення - відчула і пережила... Дякую за таку насолоду! Скучила за Вами...