23.11.2016 20:48
лише 18+
184
    
  - | -  
 © Роман-Мтт

Годувальниця

Годувальниця замальовка

з рубрики / циклу «фантастичне»

Це була кістлява істота на тонких ногах, з пласкою коров’ячою головою з чорними запалими очима, без рогів, з роз’їденою язвами шкірою по всьому тілу, а з місця, де мало б бути вим’я, стирчав брудний прозорий шланг - весь у плямах і плісняві, що виднілася на внутрішніх стінках. Ця трубка дуже нагадувала молокопровід від доїльного апарату. Але накопичений бруд, якісь сіро-жовті нездорові нарости, наче як від застарілого молочного жиру, вказували, що не знімали його з «годувальниці» від того моменту, коли встромили в тіло цю конструкцію. Істота стояла смиренно і не ворушилася.


В місці приєднання шлангу, якщо вже порівнювати істоту з коровою (бо вона здебільшого її і нагадувала), мало б знаходитися молочне вим’я, але на місці коров’ячих цицьок спостерігався лише плаский живіт. Навколо встромленої в тіло тварини трубки наросла з’єднувальна тканина, з якої місцями стирчав жорсткий рудий волос. На окремих частинах цього горбистого наросту виднілися невеликі гнійники на запаленій шкірі, цятки відкритих ран, а на двох засохлих коростах повільно накопичувалося, а потім капало з них, тягуче, зеленкувато-біле молочко, в якому іноді виднілися чи блідо-жовті, чи сіруваті вкраплення, складені наче з мініатюрних кульок. Шланг вертикально спускався до самої підлоги і далі тягнувся ліворуч близько метра. Потім піднімався по стегну, вкритому брудною, колись білою тканиною, повертав під кутом вгору і зупинявся в долоні, на якій була сіра стара перчатка без пальців.


Над кінцем патрубка нависали пасма немитого рудого волосся. Воно довгими неохайними хвилями спадало з голови, закривало обличчя, місцями було приклеєне до форменого одягу, який теж вже сто років не знав ані прання, ані чистки: жакет – весь в якихось сіро-зелених потьоках, жовтавих і світло-брунатних плямах, схожих на сліди розтопленого жиру, інформаційний екран на грудях – згаслий, з нашаруваннями болота, з під якого де-не-де було видно короткі і тонкі блискавки тріщин, які вочевидь покрили його весь.


Штани комбінезону виглядали не краще: сліди крові, зеленої рідини, пилюки змішалися в якусь незбагненно-відразливу палітру. На доданок від людини йшов сморід застарілого бруду: запах закислого жиру перемішався з мускусним амбре давно немитого тіла. З патрубка, що вів від тварини і завершувався в руках людини, здіймався час від часу білий легкий дим. Випаровування додавали стійкого відчуття, що поруч розбили ще й два-три бовтуни, які додавали атмосфері вишуканих, майже нестерпно-неперевершених сірководневих мотивів.


Але кисень тут ще був: людина здригнулася, повела головою, підвела її. Повільним втомленим рухом руки вона відкинула волосся з крейдового, майже плаского обличчя. Немигаючими білими очима без радужок, лише з невеличкими зеленкуватими зіницями, вона без емоцій оглянула приміщення, важко закривши і відкривши повіки з рідкими рудими віями декілька разів. Темні тонкі губи відкрилися вузькою щілиною, всотуючи повітря. Дівчина перевела погляд на патрубок в руках і довго дивилася, як білі випари з нього вириваються і клуботять над її пальцями. Вона голосно видихнула, різко підвела руку зі шлангом і встромила його собі в рота. Очі її округлилися, зіниці різко розширилися, вона зробила декілька глибоких вдихів, не випускаючи трубку з рота, а потім припала до підлоги. Крізь забрудненні стінки молокопроводу можна було побачити, як ним покотилася до рота зеленкувато-біла тягуча рідина.


"Корова" поруч здригнулася і підвела свою голову ліворуч, дивлячись на людину. Очі її спочатку були чорні, як і до цього, але в них з’явилися дві яскраві кислотні зірочки зеленого кольору. Іскорки в очах тварини дрижали і поступово збільшувались.


Дівчина пила хвилини зо дві, потім відірвала трубку від рота, втерла долонею залишки "молока" на губах і підборідді. Декілька крапель впали на одяг, запарували на ньому, розтеклися свіжими невеличкими плямами.


Вона підвелася, мутним поглядом обвела приміщення, знову сперлася на стіну і приклала до грудей долоню з патрубком. Зіниці звузилися і рудоволоса завмерла. Істота поруч одвернула від неї голову, очі її із зелених знову стали матово-чорними. Із живота тварини, там де в неї було встромлено шланг, ізнов почало час від часу крапати зеленкувато-біле молочко...

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 26.11.2016 16:57  Каранда Галина => © 

брррр....
а до чого це ви???