12.01.2017 15:01
лише 18+
258
    
  7 | 8  
 © Оксамит

Таке собі-ніяке

Таке собі-ніяке

з рубрики / циклу «Легкий трем надвечір`я»

Я не хочу ні з ким надто зближуватися. Не хочу, щоб хтось знав, що я відчуваю і думаю. І якщо ви не в змозі зрозуміти, що я з себе уявляю, слухаючи мою музику, що ж, на жаль... Курт Кобейн

... головне не дивитись на дорогу, і не бачити отой з"їзджений автівками брудний сніг... Схоже на перепалений цукор-пересмажену карамель-присмак гіркоти... Скоріше за місто.., у незайману цнотливу красу, де зима-великий білий калач щедро посипаний цукровою пудрою, де дорога-біле полотно щойно випране в льодяній воді...

Він посміхався слухаючи Її теревені.., час від часу брав Її за руку...

- Яка ж ти ще дитина... То може рвонемо на недільку туди, де вічне літо? Я хотів би...

- А я б хотіла, щоб ти почав влаштовувати своє життя, бо я в своєму змінювати нічого не збираюсь...

Ось і поворот, за яким постане зимова казка.., немов затишна кондитерська, де місце є тільки одному відвідувачу, де насолоджуєшся самотою і смакуєш шматочок здобного калача і вуста злипаються від цукрової пудри...

Він відчував смак пересмаженої карамелі... А Вона?... Головне не дивитись на дорогу і не бачити брудний сніг, схожий на перепалений цукор...



вчора по дорозі додому, січень

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 12.01.2017 20:31  Олена Коленченко => © 

Хочеться продовження цієї казки... хоч і з присмаком гіркоти....

 12.01.2017 16:12  Тетяна Чорновіл => © 

Брудний сніг розтане. А казка з ароматом карамелі лишиться в серці. Нехай буде так!
Чудова мініатюра.

 12.01.2017 15:39  Панін Олександр Миколайович... => © 

"Головне не дивитись на дорогу і не бачити брудний сніг, схожий на перепалений цукор..." -

головне - не розплющувати очі, не замислюватись і не роздивлятись уважно того, чиї губи цілуєш...

Мініатюра написана дуже гарно