28.06.2017 13:33
для всіх
708
    
  3 | 3  
 © Душа

Есе на твiр Т. В. Белiмовой "Зайва хвилина"

Есе на твiр Т. В. Белiмовой «Зайва хвилина»

Бувають у житті збіги або головні моменти Долі складаються саме з них? Адже ми іноді й уявити собі не можемо яким шляхом потрібно пройти, щоб досягти бажаного щастя...




Саме це загадкове і багато в чому риторичне питання спонукає читача поставити собі автор твору, чудова українська письменниця, Тетяна Белімова. І майстерно на нього відповідає під завісу оповідання таємничої, різдвяної історії. Перо автора захоплює нас в серці древнього і вічно юного, такого європейського й такого українського, витонченого і помпезного Львова. Відкриває нам завісу Долі і життя його персонажів, їх почуттів, смутку, радості, і кожна з них унікальна. Хто захоче прогулятися старовинними вулицями цього чудового міста, заглянути в його будинки, вдихнути запах віків, доторкнутися до Різдвяного чарівництва і отримати відповідь на головне питання: "А може бути неймовірні збіги - це і є чудо і чарівництво, яке з кожним з нас може трапиться в прекрасний Різдвяний вечір або може бути будь-який інший, який і стане чарівним?" І для кожного з нас приготовано своє щастя, несподіваний сюрприз, адресований саме нам. Тому що щастя не можна обійти, бо життя це лабіринт і з нього один єдиний вихід - це і є наша Доля.




Іноді так складно повірити в те, що переплутаний адресу і є вірний. А тезка кумира, це не безглузда помилка, а твоя Доля, з`єднане з якої веде низка правильних подій і зустріти її можна лише, розчарувавшись в тому, що вже давно неважливо і відпустивши це.




Наша гостинна письменниця чекає Вас на сторінках різдвяної історії "Зайва хвилина" (1), десь там по вулицях Львова, все ще гуляю і я, а разом завжди веселіше і цікавіше!!! До зустрічі!




_




(1) "Львів. Смоколики. Різдво"




На ілюстрації - обкладинка збірки творів сучасних українських письменників "Львів. Смоколики. Різдво"

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 28.06.2017 15:04  Тетяна Белімова => © 

Вітаю з Днем Конституції України! 

 28.06.2017 15:04  Тетяна Белімова => © 

{#} Щирезна дяка за уважне прочитання, пані Олечко))) Зізнаюся чесно, що мені ця книжка з усіх наших цієї серії також найбільше подобається. Добре, що ми відродили святочне  різдвяне оповідання в сучасній українській літературі. Насправді люди потребують такого читання, особливо на свята. Мені, як одному з авторів збірки, було приємно спостерігати її різкий злет перед Новим роком, коли вона очолила рейтинги продажів, обійшовши "Дівчину в потязі" Поли Гоукінз і якийсь новий переклад Кінга (уже й не пригадаю, що)))) Люди проголосували гаманцем і довели, що цікаве позитивне читання так само необхідне перед святом, як і добра їжа до столу, ялинка і новорічні прикраси до неї. 

Ще раз дякую! Приємно!