26.03.2020 10:41
18+
130
    
  2 | 2  
 © Ольга Білицька

Марі Ванна vs Колишня

Марія Іванівна, більш відома, як Марі Ванна працювала викладачем в інституті. Вона не відрізнялася нічим особливим, хіба що маленьким зростом і великими зубами. Але Купідонові на це байдуже. І Марі Ванні зустріла Його. Вони покохали одне одного палко-палко.

Проте Він був одруженим и мав трьох дітей. Але сила кохання не змогла завадити щастю пари. Він пішов жити до Марі Ванни, полишивши дружину і дітей. Проте його полишена «друга половинка» не могла так із цим змиритися. А Марі Ванні треба було публічно відсвяткувати перемогу. Отож почалося протистояння жінок в Інтернеті. Хто почав його першим сказати важко, але Марі Ванна та Колишня розпочали бій у відомій соцмережі. Спочатку працювала розвідка: вивчалися світлини, списки друзів, особиста інформація. Підкріплювались матеріли плітками «з надійних джерел».

Потім почалося листування повне протестів та ультиматумів. Кожна зі сторін прагнула справедливості, і долучила залізобетонні аргументи до її пошуків. Особисті ноти перетворилися на публічні. Переписуватися леді стали на «стіні», так щоб «усі бачили». Щоправда їхні тексти були далекими від дипломатичних канонів. Обговорення зовнішності, особистих вад та ганебних учинків висвітлювалося яскравими зразками обсценної лексики та народної говірки.

Марі Ванна «робила ставку» на вік Колишньої, наголошуючи на заздрощах, впливу клімаксу та відсутності сексу, а Колишня - на недоліках зовнішності Марі Ванни, зокрема великих зубах, непорядності та безладному статевому житті опонентки.

Громадськість, тобто студенти, викладачі «вишу», де працювала Марі Ванна, та дитсадку, де числилася вихователем Колишня, усі їх знайомі затамували подих, стежачи за двобоєм. Це було набагато цікавіше, ніж нудні лекції - справжня школа життя. Деякі батьки намагалися висловити заперечення, та Марі Ванну і Колишню було не зупинити.

Сумуючі подруги обох жіночок втрутилися у сварки. Жіноцтво пожвавилося і виливало весь той жовч та оцет, що накопичився на протязі багатьох років нещасливого життя в умовах сірої буденності. Ті, у кого ще лишилося витримки і тактовності, відмовчувались, але заходили на сторінки Марі Ванні та Колишньої, щоб підняти собі настрій після важкого робочого дня.

Якось суперниці зустрілися в реалі і інформаційна війна перетворилася на гібридну. Зламані нігті Колишньою та підбите око Марі Ванни ще більше поглибили прірву ненависті між ворогами.

Марі Ванна застосувала важку артилерію – знімки, де вони з Ним такі щасливі, цілуються на фоні найкращої ковдри у домі. Колишня натомість схудла, зробила нову зачіску, виклала свої звабливі світлини і запостила з десяток цитат про «сильних жінок», що вміють посилати усіляких козлів куди треба і рвати на шматки нахабних загарбниць.

Та Марі Ванна поставила шах і мат, домалювавши Колишній на тих фотографіях роги, і виклавши цей твір на загальний огляд - вона ніби зробили триочковий кидок.

Тоді Колишня розмістила відеозвернення, де розповіла про особисте та трудове життя викладачки, навівши компрометуючі факти зокрема про хабарі, яка та брала зі студентів. То було тактичною помилкою, бо окрім подруг Марі Ванни на неї пішли в атаку директор та завуч інституту.

Локальний конфлікт поступово переростав у глобальний і загрожував погіршенням стосунків між багатьма VIP-персонами містечка. Жахливі характеристики отримувала родичі, батьки та матері, брати і сестри, бабусі і дідусі, діти. Прізвиська, які раніше вимовляли пошепки, тепер знали усюди. На заборах з’явилися написи на кшталт: «Марі Ванна, припини спати з чужими чоловіками». Війна не знала жалю ні до статі, ні до віку.

Але вмішалося провидіння в особі модераторів сайту. Катастрофу вчасно спинило блокування сторінок Марі Ванни та Колишньої. Згодом бойова викладачка завагітніла від Нього, а у Колишньої народилася онучка. Ворожнеча не минула, але відступила на другий план. Та студенти, що зробили скріншоти інтернет-баталії, ще довго пересилили їх по Вайберу, ризикуючи не скласти іспити навіть за хабар.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!