30.04.2020 08:30
для всіх
118
    
  3 | 3  
 © Каллистрат

Карантин

з рубрики / циклу «рассказы - 2»



На лавочке возле подъезда дома сидят две вечные сестры-комсомолки. Они знают всё!

Увидев, подходившего к ним соседа Петровича тут же спросили.

- Петрович, а что это вы уже почти целый месяц из магазина только с одним батоном ходите. Может у вас денег на еду нет?

- Деньги у меня есть – пробубнил им через повязку Петрович – а батон у меня «прогулочный».

-??!

- Да, кладу дома в пакет батон и иду с ним гулять. Два раза уже останавливали и спрашивали куда иду. Я им показывал батон и говорил, что иду домой из магазина.

- !!!

- Ну, а вы как думали! Карантин карантином, а здоровье беречь надо!


Ай-яй-яй….. подумали сёстры. Вот это мужчина!



г. Киев, 29 апреля 2020 г.

Каллистрат интересуется

  • КаллистратМожете оставить хотя бы пару слов о прочитанном?
  • Задонатити
  • Добровільну фінансову допомогу на розвиток проекту у вигляді довільної суми коштів, яка Вас не обтяжує, можна швидко надіслати за вказаним під кнопкою "Задонатити" посиланням

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 30.04.2020 16:49  Ірин Ка => © 

Батон то тепер символ свободи!)

 30.04.2020 11:29  Каранда Галина => © 

А бабки, бабки хоч в масках були?)

 30.04.2020 10:42  Анатолій Костенюк => © 

Петрович - боєць. Свободу Петровичам)))

 30.04.2020 09:05  Каранда Галина => © 

О! В мене комент більший за публікацію вийшов! Уявіть рівень моєї істерії!)

 30.04.2020 09:04  Каранда Галина => © 

Ай-ай-ай!
Пів країни дома закриті, діти не вчаться, підприємства стали, зарплати впали - все, щоб пенсіонерів, не дай бог, не позаражати, а цих Петровичів не спинити - вони батони вигулюють!
Я навіть здогадуюся, як звати цього "Петровича"...
Що погано в цій ситуації: якщо дійде до того, як в США та Італії - катастрофа. Влада і її заходи - херня.
Якщо все буде нормально - то невідомо, чи то завдяки карантину, чи то так воно і само по собі б було. І тоді знову - влада і її карантин - херня.
А умовного способу в історії немає. І не можна зберегтися і кілька разів по- різному пройти цей рівень, щоб вибрати найкращий варіант.
Купіть мішок борошна і запріть "Петровича" дома!)