27.08.2020 11:51
для всіх
110
    
  - | -  
 © Путник

Про дружин, друзів і родичів

- Ти мій кращий друг, принаймні я так вважаю. Так і дай відповідь мені, як могло вийти, що в одну мить я не лише для дружини, тепер уже колишньої, а і для усіх її родичів став абсолютно чужою людиною? 


Співрозмовник, який з участю вислухав питання, спокійно сказав: 


- Тебе так зачепило різке відторгнення колишньої дружини і її близьких, що ти не можеш думати ні про що інше. Але чи пам`ятаєш ти, як після одруження практично припинив спілкуватися зі своїми родичами, як і друзями, які знали тебе багато років? І ніколи не зраджували. 


Розчепивши пальці, що застрягли в скуйовдженому волоссі, скривджений несправедливістю чоловік нарешті підняв голову і пильно глянув в очі другу. Помовчавши, неголосно відповів: 


- Так, тільки тепер я зрозумів, що так було. 


- Я ніколи, мій друг, а ти завжди ним був і залишаєшся зараз, не відмовляв тебе від одруження. Так само як і не настроював проти дружини і її близьких. Твої родичі, і я це знаю, поступали також. Рішення про розлучення ти з дружиною прийняв сам. 


- І зараз ти правий... 


- Мені відомо, що ти знову відновив стосунки з усіма своїми рідними. І вони не докоряють тебе ні в чому. Як і я. 


- Я зрозумів, до чого ти ведеш. 


-Ты пристав не до того берега. Але на іншому березі тебе завжди чекали і любили. Тільки уважно, а іноді з болем і смутком, дивилися через річку. 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!