23.01.2021 09:59
для всіх
103
    
  2 | 2  
 © Ольга Шнуренко

Слово не пташка

з рубрики / циклу «Ессе та нариси»

Не сумуй, що сивина на скронях - в тебе є тепло у серці й у долонях… 


Все тече, і все змінюється, але ніщо не закінчується, тому що Всесвіт – вічний, а ми його частинка. Святе місце грішним не буває, але не завжди легко зрозуміти, чим краще спраглу душу напоїти… 



Кожне «велике» починається з «маленького», саме тому люди це «маленьке» часто не помічають і не цінують. Кожне «велике» складається з «дрібненького» - треба тільки побачити це, або відчути… 



Нерозділене кохання не завжди – трагічне, тому що саме по собі кохання – вічне! Закоханість – явище тимчасове, тому не переймайтеся і чекайте на кохання світанкове… 



Нехай душа зігріється теплом і добрим словом, розквітне полум’яно від щастя і любові, коли на видноколі сонце й місяць зустрічаються, закохані цілуються і ніжно обіймаються… 



Дуже часто люди витрачають всю свою енергію для того, щоб когось «завоювати», заволодіти недосяжним, і йдуть уперто до цієї мети, забуваючи про головне, що потрібно, перш за все, просто радіти, що ми на цій грішні Землі є! 

 



#Ольга_Шнуренко 



м. Київ, 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!