12.08.2021 23:24
лише 18+
108
    
  - | -  
 © Роман-Мтт

Жирафобійня

з рубрики / циклу «реальне»

18+

Ви колись цікавились, як жирафи одне одного їбошать головами? Там страшне що відбувається - аж падають бува! Хлопці, розкажіть це своїм дівчатам - якщо зацікавлено вислухають - значить люблять вас! Це люта тема!

Бляха: отак бере, розганяється тією шиєю з розмаху як пиздане по ребрах чи нозі - і суперник - аж летить. Зі скель, ото. Голова потім вся в кровищі, хлище з нього, як ото у нас на Закарпатті під час повені, морда подерта - як гори Карпатські після вирубок. Роги такі стирчать - страшно, бляха - це не роги а двійко сталевих слубків. Жираф - це машина для вбивства. Високе, міцне, скажене, кусається, блять, гірше за коняку, мабуть! І очі такі - злі-злі, наче каже, тільки, сцуко, підійди до мене!

А як носороги зі слонами пиздяться? Там взагалі страшне, небо перевертається! В очах носорога, коли слон його котить тією саванною, а потім так надягає його на ікла і здійма тушу до Сонця. А потім - як гепає об землю - все, блять, нема носорога - одна кривава пляма по саванні і кишки на бивнях висять. Просто жесть... Подивіться в інтернеті - повно цієї дічі...

Мда-а-а, жирафи - сила! (Жирафа проти слона не шукайте - я не знайшов). А ще оце богомол і хамєлєон і як останній першого хаває - я плакав. Там геть піхвець.

Природа - що поробиш...

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 13.08.2021 22:57  Каранда Галина => © 

нда... дядько Дроздов не так розказував...))))