15.02.2023 21:17
для всіх
47
    
  - | -  
 © Павлюченко Любов

Вибір за тобою

Дорога Людино!

Я звертаюся до тебе не для того, щоб прославитись, а для того, щоб ти був спасенний Богом. Щоб ти був упевнений у своєму щасливому майбутньому. Бог створив людину, як найрозумніше створіння, за Своїм образом і подобою - творцем і господарем цієї землі; не для гніву, а для спілкування, щоб виявляти Свою Любов і турботу до Свого створіння. Дав нам вільну волю і право вибору.

Людина зробила свій, але не найкращий вибір - відвернулася від свого Творця, не послухала свого Отця і живе по-своєму: не творцем, а руйнівником. І до того людина впала в гріх, що Бог розкаявся, що Він створив людину. Про це можна прочитати в Біблії: про Содом і Гоморру, про Ноїв ковчег, про Ніневію, та багато іншого. Ми, теперішнє покоління, не стали кращими, не взяли урок із минулого, а стали ще гіршими. Содом і Гоморра - всюди. Ми тільки формально прийшли до Бога, а сутністю своєю служимо ворогу Бога. Будемо ж чесними перед собою. Ненависть, злість, ворожнеча, насильство, перелюб, гордість, брехня, ідолопоклонство, релігія, блуд (духовний і фізичний) - нічого спільного з Божим замислом не мають. Це діла диявола.

Тож чи не час нам зупинитись? Чи ж не час нам вирішити куди ми йдемо і до кого? Де ми і з ким будемо у вічності? Якою б не була самовпевнена людина, але, в скрутну хвилину, вона волає до Бога. Дорога Людино! Зараз, на цьому місці зупинись і подумай... Я пропоную тобі шлях спасіння – молитву покаяння. Зачитай її вголос, і звернися до Бога всім своїм серцем:

Отче Небесний!

Я приходжу до тебе у молитві, усвідомлюючи всю свою гріховність. Я вірю у Твоє Слово. Я вірю, що Ти приймаєш кожного, хто приходить до Тебе. Господи, прости всі мої гріхи, будь милостивий до мене! Я не хочу жити колишнім життям. Я хочу належати Тобі, Ісусе! Увійди в моє серце, очисти мене. Будь моїм Спасителем і Пастирем. Керуй моїм життям. Я сповідую Тебе, Ісусе Христу, своїм Господом! Дякую Тобі за те, що Ти чуєш мою молитву, і я вірою приймаю Твоє спасіння. Дякую Тобі за те, що Ти приймаєш мене таким, як я є. Амінь.

Бог сказав: «Кожного, хто приходить до Мене, не вижену геть.» Поки не пізно, поки є ще якийсь час, покайся і прийми Господа в своє серце. Тобі буде гарантована щаслива вічність з Твоїм Господом Богом, так, як це було задумано Богом спочатку. Бог з любов`ю чекає на повернення Своїх заблукалих дітей; не для покарання, а для всиновлення. Бог хоче, щоб ми успадкували Його Царство, як співспадкоємці з Ісусом Христом.

Бо так Бог полюбив світ, що дав Свого Єдинородного Сина на розп’яття, щоб кожний, хто вірить у Нього, не загинув, але мав життя вічне.

Вибір за тобою! Не чекай, поки Бог розкається, що Він створив і нас з тобою.

З любов`ю, Любов

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!