01.10.2011 00:19
-
2150
    
  1 | 3  
 © Оля Стасюк

Куріння

Куріння

з рубрики / циклу «Ти - Людина! Я - Людина...»

Не знаю, чи вдалою буде публікація...
Це есе засноване тільки на теорії. Тому пробачте за неточності... Просто хотіла написати про велику проблему людства. Хоча й не знаю, чи доросла до таких серйозних тем...

Ти вже підсвідомо запалюєш цигарку. 

Чорний дим огортає і душить... На очі нападає гаряча і їдуча темнота, всередині пече, ніби тисячу ковалів здавлює розпеченим залізом шлунок, легені, серце...  

Від цього не втекти - на рівні підсвідомості запалюється ще одна цигарка, потім третя, четверта... 

Це тягне купу грошей. 

Невідомий, їдкий, чорний монстр все сильніше здавлює горло... 

Від запаху не рятує жодна жувальна гумка... Людям неприємно спілкуватись, стаєш відлюдькуватим... 

В голові шалено стукає ритм дня, в якому все менше сил і все більше білих халатів... Хочеться вирватися, але... Запізно.... 

В шаленому пориві планети, яка весь час летить в чорну дірку космічної невідомості, лишається тільки гарячий стукіт серця, що задихається, нерівний пульс судомо стиснутих рук, напівбезсвідома пульсація майже відмерлих легенів, гладіаторські, титанічні сили інших органів, які майже повністю ідуть на боротьбу за існування... 

Білий листок життя поглинається чорним, їдким димом і згасає в шаленому ритмі пульсації згораю чого серця... 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 04.05.2012 16:47  Недрукована => Сашко Новік 

Не той випадок. Це точно.
Курці, особливо ті, що давно "підсіли" на цигарку, як правило приписують їй багато позитивних рис. Людям подобається курити...
А проблема нікуди де дівається...

 02.10.2011 13:56  © ... 

Коли куріння зачіпає, воно стає шкідливим для здоров"я(пасивні курці).

 02.10.2011 13:55  © ... 

Це не та залежність.

 02.10.2011 13:55  © ... => Сашко Новік 

Що ти хотів цим сказати? Без ком після і перед дієприслівникового звороту.

 01.10.2011 21:36  Сашко Новік 

звісно можна не бачивши чогось написати про це. не той випадок.

 01.10.2011 10:01  Тетяна Чорновіл => © 

Мене це якось не дуже зачіпає. Воюю, звичайно, з чоловіком... Ще син старший курить... Я сама не знаю, що це. Доньки теж... Може в глобальному масштабі...

 01.10.2011 00:33  Каранда Галина => © 

а тепер щось в цьому ж дусі про залежність від  Порталу...


Особисто для мене. Може, допоможе!))))))))))