Поет
55 слів
Поет йшов вулицями міста. Сірі леви, монотонна ратуша, похмурі будинки... Поранений слон...
Поет посковзнувся і впав. Клянучи блондинок і брюнеток, почав підводитись.
До нього беззубо усміхалась бабуся з якоюсь палицею.
- Карга... З косою...
Двірничка засміялась:
- Карга просила передати, що прочитала вірші і втекла на років п’ятсот...
Поет дійшов додому, відкрив Портал і задумався...