25.12.2011 11:49
-
364
    
  3 | 3  
 © Саша

Петрикові пригоди

п`ятий розділ

Нудно, або Зима. Чи, може, Карантин?!

У вересні не було більше значущих подій. Коля навіть свою цукерку вже не вимагав. Друзі поринули у навчання. Так минув жовтень, листопад і 15 днів грудня. І сталося те, чого ніхто не очікував. Школу закрили на карантин! Так, саме на карантин! Адже на дворі було -15º С. 

Друзі вийшли надвір подихати повітрям. Тут їх вже чекав їхній «ворог» Коля Лютий. Він вибрав найбільшу сніжку і кинув її в Дар’ю. І поки ніхто не встиг і оком моргнути, взяв ще дві сніжки і кинув у Петю та Івана. Він, Лютий, не помилився: всі сніжки полетіли просто в лиця застиглих дітей. Петрик відчув, як його відкритий від здивування рот набився снігом. 

І вони зрозуміли: ЦЕ БУЛА ПОМСТА! 

– Ви думали, я забув?! – спитав Микола. 

– НІ! Я не забув! – відповів він сам собі, - Але ж я не просто не забув! Я помстився! Веселого Різдва! 



літо 2011

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 31.12.2011 02:31  Каранда Галина => © 

{#}{#}{#}{#}Умничок!:)))

 26.12.2011 20:38  Оля Стасюк 

Чудово! Справжній детектив! Прочитала всі)) В мене щось схоже буде)) Теж багато частин.... Але пізніше, коли архів вичерпається))
Молодець! В твоєму віці я прозу і не пробувала, тільки віршики писала....

 25.12.2011 20:38  Каранда Галина => © 

{#}Веселого Різдва! {#}

 25.12.2011 15:01  Тетяна Чорновіл => © 

Що, битися будуть?! :)))))))))))

 25.12.2011 14:10  © ... => Тетяна Чорновіл 

{#}

Далі ще цікавіше буде...

 25.12.2011 11:59  Тетяна Чорновіл => © 

Що не кажи, а прізвище Колі відповідає його характеру!!!! :))))))))))))))))) Але й Петрикові треба менше рота роззявляти!!! (щоб сніг у рот не набивався!!! Веселий карантин!