25.12.2011 15:33
-
365
    
  1 | 2  
 © Ігор Рубцов

Присмак Партеніту

з рубрики / циклу «Літературні експерименти»

Прибоєм пінним привітав Партеніт прибулих. Подорожуючі підійшли, постояли, порадившись. Припікало. Поволі пішли повз пансіонати пляжами. Перепочити-б, позбувшись поклажі. Плечі підсмажились під пекельним промінням, поливаючим планету. Передчуваючи "пожежу", присіли під пальмою. Прохолода принесла полегшення. Повідкривавши пляшки, п`ють, підсміюючись. Поплескують по плечах постраждалих: "Попереджали-ж! Півострів повчає пихатих". Проте, прибулі прагнули пригод. Поспавши, при перших промінях пірнатимуть, позбувшись печалей; падатимуть, піднімаючись; переїдатимуть плодів прекрасного півострова; позбивають підбори, прямуючи пагорбами.  

Пізніше, повертаючись потягом, пригадуватимуть пригоди, подаровані подорожжю, пробуджуючи приємний подразник пам`яті - причорноморський Партеніт. 



Донецьк, 4 травня 2004 року

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 26.12.2011 14:57  © ... => Сашко Новік 

Точно, як я, коли писав, не думав, що напишу, а тоді: "О. написав!".

 26.12.2011 10:31  Сашко Новік 

І я хотів написати: "о, монофон!")))

 25.12.2011 20:55  Каранда Галина => © 

У нас різні ігри були: і терцет, і терцина, і мініатюра на 55 слів, і про слона, і акровірші...всього й не згадаю... після свят ще щось придумаємо, поки що люди дуже новим роком зайняті))))

 25.12.2011 20:50  © ... => Каранда Галина 

Час від часу можна поновлювати гру. Тяжко пишеться, але розвиває.

 25.12.2011 20:27  Каранда Галина => © 

О! монофон! а ми ними восени гралися! навіть рубрику нам на замовлення таку створили!)) тільки ми монофони римували))))))))))
Гарно!)

 25.12.2011 16:27  © ... => Тетяна Чорновіл 

Оце вже точно монофон. Дякую!

 25.12.2011 16:02  Тетяна Чорновіл => © 

Класно! :)))