19.07.2012 20:04
-
601
    
  7 | 7  
 © Тая

Етюд на тему: «Фантазія»

Стою у супермаркеті у довжелезній черзі до каси. Обідня пора, людей, як ніколи багато. Стомлена. Спекотно. Тихо грає ніяка магазинна мелодія. Раптом відчуваю тонкий аромат дорогого чоловічого одеколону. Здогадуюсь, що власник цього запаху стоїть у мене за спиною. Теж у черзі. Цікаво, який він, цей чоловік? Обертатися не буду, даю волю своїй фантазії. 

Це високий стрункий брюнет середнього віку, самодостатній, упевнений у собі  сучасний бізнесмен. Він  одягнений у стильний діловий костюм, сорочку Sartoriani Napoli італійської фірми та світлі шкіряні туфлі. У нього ще на сьогодні дуже багато справ. Чоловік поспішає, бо чую, як дістає мобільний телефон (який у нього теж останньої марки випуску) і, певно, набирає шаблонний текст «Спізнююсь. Буду о…». Цікаво, що він купуватиме? То ж не за сигаретами тут стоїть, бо їх можна купити у будь-якому ларьку у місті, навіть не виходячи з машини. А яка у нього машина? Хай буде Mercedes-Benz, обов’язково білого кольору, так гарно! Що він купить? Обід...Отже, він не залишився у офісі у цю годину, бо йому потрібно зустрітися з партнером по бізнесу. Стоп, не підходить! Що йому тут купувати тому партнеру  і для чого так бризкатися парфумами? Отже, жінка! Так, як я зразу не додумалася! Він їде до коханої жінки! Купить стандартний набір мартіні, рафаело та виноград… Вона сьогодні лише прилетіла з відрядження з-за кордону (а біля нього мусить бути лише така жінка). Вони давно не бачились, тому чоловік поспішає на зустріч до коханої. Оце я розкрутила ситуацію!

Раптом чую за спиною:

-          Миколо, дивись, яких я ще пробників одеколону набрала, і куму ще подаруємо . Ну що там на мобільному з часом? Встигаємо  на автобус?

Обертаюсь і бачу того Миколу, невеликого  та з великим черевцем  лисіючого  чоловіка, що від спеки був червоним  та мокрим, аж сорочка прилипла до тіла. В одній руці він тримав кошик, навантажений різними покупками починаючи з мівіни і закінчуючи пакетиками носків та трусів, а в другій  жмуток різних пробників дорогих одеколонів, що презентувалися недалеко. Поряд , певно, його дружина, така ж огрядна молодиця теж затарена різними речами сіяла від щастя, що встигла ще набрати надурняк пробників куму.

«Оце в мене фантазія!», - подумала я.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 03.08.2012 15:32  © ... => Деркач Олександр 

Дякую)))

 20.07.2012 21:35  Деркач Олександр => © 

Класна фантазія! Класно написали і до речі класне,(давно хотів сказати) і фото і на фоті :)))

 20.07.2012 14:30  © ... => Володимир Пірнач 

Дякую, що прочитали, Володю! Я не буду сперечатися щодо того, що бізнесмени самітники. З ЦИМ ЗГОДНА!Але що у них бувають романтичні пригоди - Теж упевнена! Причому у строго по визначеним годинам, бо вони ж ділові люди)))
Щодо мене особисто, то я люблю РОЗУМНИХ чоловіків! І мені байдуже чи він бізнесмен, чи звичайний інженер. Головне, щоб було про що поговорити!

 20.07.2012 13:01  Володимир Пірнач => © 

Круто розкрутили, дуже сподобалось.
Хоча цікаві ви жінки) Чому якщо чоловік то обов"язково бізнесмен, на месі і з діловими зустрічами. Я особисто знаю таких людей, як мінімум вони не соваються по супермаркетах, вони взагалі ніде не соваються у них часу немає, молоді бізнесмени як і самітники, чи відлюдники вони обрали для себе шлях і вперто ним слідують у них немає нічого крім кар"єри, власного статусу і всього що з цим пов"язано вони заковують себе для себе, але всерівно цей образ заставляє жіночі серця прискорено битися.. така певно ваша природа...
Плюсую :)

 20.07.2012 02:16  Микола Щасливий => © 

Авто без бензину стоятиме і десять років, витрат буде нуль, а кінь щодень просить щось пожувати )))

 19.07.2012 21:45  Крісман Наталія 

А помріяти все одно приємно, чи не так? Розвеселило, навіть французькими парфумами повіяло)))

 19.07.2012 21:18  © ... 

Розум не лише на базарі заважає... Чим більше знаєш, тим нікчемнішою себе вважаєш...

 19.07.2012 21:16  © ... => Сашко Новік 

Це та машина? мала бути чорною?)))

 19.07.2012 21:13  Сашко Новік 

 19.07.2012 21:07  © ... 

Все одно, ви, Наталяє та Галино, за освітою не базарні... Так склалося, що там працювали чи працюєте, але ж основи то які? Ви освічені, відчувається інтелект, освіта, розум... любите читати, прагнете до вдосконалення, це дуже важливо. Ні у якому разі не занижуйте свою самооцінку! (це вже я як психолог кажу))))!

 19.07.2012 21:05  Каранда Галина => © 

е, не скажіть.... не їдете - то бензин можна не заливати... а коня однак годуйте, хоч і не виводите з стайні... а почём овёс то?:))))))

 19.07.2012 21:01  © ... => Каранда Галина 

Та не намовляйте на себе... Так базарні баби не пишуть!

 19.07.2012 20:57  © ... => Сашко Новік 

Я придумала білу машину, бо звернула увагу, що цього року це модно))

 19.07.2012 20:55  © ... => Каранда Галина 

філолог... я зрозуміла, що Ви математик? чи помилилась?

 19.07.2012 20:53  © ... => Каранда Галина 

Я теж не мріяла, але з погляду своїх студентів, думаю, що таки вони хочуть мати принца вже без коня, а з машиною)))

 19.07.2012 20:50  © ... => Сашко Новік 

А чого? Це ж мрія жінки: чоловік, мерседес і ще й гарно пахне)))))))

 19.07.2012 20:48  © ... => Сашко Новік 

З чим не погодився?

 19.07.2012 20:47  Сашко Новік 

фініш. ото фантазія. я з білим мерином не погодився а у все інше повірив. а тут такий Микола))))

 19.07.2012 20:45  © ... => Каранда Галина 

Звичайна... Сфотографована гарно))))

 19.07.2012 20:44  © ... => Каранда Галина 

Правда! - то Я)))

 19.07.2012 20:42  © ... => Каранда Галина 

А саме про те, що Ви Не казали))) подумала))) У мене там таке нафантазувалося! Але оскільки виставила свої світлини, то вирішила Те не озвучувати)))

 19.07.2012 20:37  © ... => Каранда Галина 

Думала і про це))) але не ризикнула)))

 19.07.2012 20:34  © ... 

Дякую, що читаєте! Сьогодні в магазині таке намріяла)))

 19.07.2012 20:30  Каранда Галина 

у Вас 2 величезні плюси:
лаконічність і цікавість. мені це дуже подобається.