28.07.2012 14:55
-
337
    
  5 | 5  
 © Автор Невідомий

Моєму Нездійсненному Ідеалові

Je t`aime, je t`aime
Comme un fou comme un soldat
comme une star de cinema
Je t`aime, je t`aime
Comme un loup, comme un roi
Comme un homme que je ne suis pas
Tu vois, je t`aime comme ca

(Lara Fabian)

Та, яка поруч з тобою, мій нездійсненний ідеале, безсумнівно, краща од мене в сотні, тисячі разів. Принаймні тому, що кохає тебе лише як чоловіка.

Як чоловіка, як брата, як батька, як Бога, як друга... Пробач, та інакше не вмію.

Мені нічого тобі присвятити, крім своєї самоти, - єдине, що в мене залишилося моє, власне, ще не твоє...

Мене немає. Є лиш моя тінь, яка ходить за тобою. То яка ж вона мені моя?.. Ніяка. Як і я тобі.

Останній подих я, мабуть, зроблю так і не сказавши тобі найважливіше.

Тільки ім`я твоє викарбоване на серці, вигравіроване, вибите, виплакане, вимолене, вимовчане...

Це буде моє останнє слово, яке ніхто не почує.

Я стомилася називати твоїм ім`ям не тебе... Та не моя провина, що на нього одзиваються всі. Крім тебе.

Остання кара і єдина нагорода, вінценосне прокляття, посвята на солодкі муки...

Освіти мені останньою зіркою мої м`ятежні дороги. Залишися навіки у снах...

Мій нездійсненний вічний сон.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 04.08.2012 13:54  © ... => Деркач Олександр 

Не такий і безнадійний, як з"ясувалося згодом.))

 31.07.2012 10:05  Деркач Олександр 

якийсь такий безнадійний щем, сподобалось

 29.07.2012 21:29  Володимир Пірнач => © 

Я стомилася називати твоїм ім`ям не тебе... Та не моя провина, що на нього одзиваються всі. Крім тебе.
Це місце дуже сподобалось - гарно сказано.
Плюсую.

 28.07.2012 20:29  © ... 

Бог з вами обома!))
Мій ліричний герой і я - дві великі різниці.) І загалом, дуже рідко те, що я пишу - мої почуття. От враження - згодна.
А зараз я найщасливіша людина.)
І, до речі, той, у кого я закохана - дійсно, один із найкращих..))
А ніяк не з тих, кого звели на п"єдестал.))

 28.07.2012 17:05  Каранда Галина => © 

ну що тут скажеш... будь які слова будуть зайві. от Ви поставили його на постамент, і молитеся.... а він же, напевне, таке собі ледаченьке щось, з вонючими шкарпетками, волоссям у вухах, лисиною і пузцем( ну.... ще немає? - будуть!) купою шкідливих звичок.... а як вип"є, - то варняка і на подвиги його тягне....
це я про те, що нічого на той п"ядестал молитися! хоч я Вас і розумію.... сама довго того ідола валяла...