Служба доставки
От насниться бува щось і,прокинувшись, ще кілька хвилин лежиш у ліжку і намагаєшся зрозуміти що це взагалі було. Буває у вас таке?
Отже три тисячі якийсь там рік...
– Алло! Добрий день! Це служба доставки людей?
– Так, доброго дня. Менеджер Світлана. Чим можу допомогти?
– Потрібна людина! Терміново! Бабуся помирає…
– Розумію. Скільки у нас є часу?
– Хвилин десять, не більше.
– Десять? Не впевнена, що з цього щось вийде. Перезавантаження пробували?
– Так. Функція перезавантаження не працює, ліміт відновлення життєздатності вичерпано. Будь ласка, допоможіть!!!
– Ясно. Назвіть свій номер клієнта, будь ласка.
– 192644850, великі літери К Р С і знак оклику.
– Дякую, залишайтесь на лінії, система оновлює інформацію.
***
– Дякую за те, що залишались на лінії. На жаль, усі бабусі закінчились, нова партія буде в кінці наступного тижня. Я можу Вам ще чимось допомогти?
– Як закінчились? Що ж тепер робити?
– У нас є ще кілька дідусів. Вас зацікавила ця пропозиція?
– Дідусів? Ні! Навіщо мені дідуся? У нас їх вже п’ять! Крім того, вони зовсім не відповідають тенічним характеристикам, вказаним на вашому сайті.
– Згідно умов нашої угоди, ви маєте право повернути нам неякісний товар впродовж чотирнадцяти років з моменту придбання. Ви бажаєте повернути товар?
– Ні... ми вже всі так звикли до них…
– Я можу вам ще чимось допомогти?
– Ні, дякую…
– Дякую, що звернулись до нашої служби доставки людей. Ваш дзвінок важливий для нас. Залишайтесь, будь ласка, на лінії і оцініть якіс……….
***
– Мамо! Там бабуся… Вона……вона….
– Не плач, таке іноді трапляється.
– Хіба?
– Так. Приблизно раз на сто років. А знаєш що ми зробимо?
– Що?
– Ми купимо тобі собаку!
– Ух ти! Собаааааку?
– Так!
– Ура!!! А що це?
Київ, 13.03.2013