06.01.2014 15:25
для всіх
195
    
  4 | 5  
 © Маріанна

Чому?

з рубрики / циклу «Місячне сяйво»

Вона мовчазна і відчужена. Часом цинічна і розчарована. У неї ніколи немає проблем. Все супер. Так думають. Вона усміхається і поспішає сховатися в затишну коробку власної домівки. Там можна забути мокрий сніг, що залишився за вікном. Там чути, як у клітці ребер, десь глибоко всередині б’ється оголена душа як оголений провід. І хочеться забути, що не можна вірити. Хочеться летіти, хоча літати теж не можна. Скинути б згадки про вік і поразки. Тут можна. Ніхто не підслухає і не нагадає. А боляче. Не відпускає. Є тільки чайник, який уже свистить і вимагає уваги. Чорна кава чекає. Але немає з ким її розділити.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 08.01.2014 02:20  Марієчка Коваль 

чувство одиночества вечное и нну... и отлично иногда поднимает настроение. ведь есть чувства и других, которые не всегда есть желание учитывать. прумс.. даже если лг так не считает. мне так кажется. ведь написано лишь о себе.

 07.01.2014 20:55  Маргарита Проніна 

Приваблива мініатюра, хочеться розгортати думку глибше.

 07.01.2014 16:11  © ... => Коруняк Жанна Борисовна 

Дякую на добрім слові! З Різдвом Вас!

 07.01.2014 16:10  © ... => Тетяна Чорновіл 

Дякую! І Вас із Різдвом!

 07.01.2014 14:40  Коруняк Жанна Борисовна... => © 

Коротко, влучно,актуально! Адже на кожного чоловіка припадає по 4!!! жінки. І розумна, і красива, і успішна, а одна.З Різдвом Вас! Нехай почуття самотності ніколи Вам не докучає.

 07.01.2014 12:10  Тетяна Чорновіл => © 

Мініатюра нормальна! А от стан душі бажає бути кращим! На мою думку, ЛГ сама собі зайве щось накрутила в душі! І тільки вона сама себе може витягти за вуха з такого стану! Тоді й мокрота зими здасться чарівною! )) З присмаком кави! ))
З Різдвом Вас! Нехай усе буде кращим, чим є!

 06.01.2014 15:10  Деркач Олександр => © 

Да, передмова супер, мініатюрі щось не вистачило, трохи прямолінійно наче, Ви ж все-таки вмієте)

 06.01.2014 14:38  Каранда Галина 

чудово за передмову.